Kumaha Masang Aplikasi Android dina Windows 11

aplikasi android windows 11

Salah sahiji kaunggulan anu Windows 11 nawiskeun para panggunana tibatan versi sateuacana tina sistem operasi Microsoft nyaéta kamampuan masang aplikasi Android dina PC. Ieu tiasa pisan metot, sabab ngamungkinkeun urang pikeun nyieun up pikeun sababaraha shortcomings tur ngeusian gap nu aya alatan kurangna aplikasi asli. Éta naon anu bakal urang bahas dina tulisan ieu: kumaha carana masang aplikasi Android dina Windows 11

Hal kahiji anu anjeun kedah terang nyaéta yén sadaya ieu tiasa dilakukeun berkat kanyataan yén, sakitar sataun ayeuna, parantos tiasa nganggo amazon-appstore di Spanyol. Ieu mangrupikeun aplikasi anu urang kedah pasang dina PC urang sareng ti mana urang tiasa ngaunduh sareng masang sadaya aplikasi anu urang peryogikeun.

Syarat pikeun masang aplikasi Android dina Windows 11

Sateuacan ngajelaskeun prosésna, éta kedah dijelaskeun yén aplikasi Android dijalankeun dina Windows 11 ngalangkungan WSA (Windows Subsystem pikeun Android) o Subsistem Windows pikeun Android. Ku kituna, sarat anu PC kudu minuhan pikeun masang WSA nyaéta kieu:

  • RAM: 8 GB minimum (16 GB dianjurkeun).
  • Arsitéktur prosésor: x64 atanapi ARM64.
  • Tipe gudang: SSD.
  • Konfigurasi platform mesin virtual diaktipkeun.
windows 11 meungpeuk aplikasi
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha meungpeuk program sareng aplikasi dina Windows 11

amazon-appstore

Léngkah munggaran anu teu tiasa dihindari pikeun ngamimitian masang aplikasi Android dina Windows 11 nyaéta unduh aplikasi Amazon Appstore, anu sayogi di toko aplikasi Windows 11. Sadaya anu urang kedah laksanakeun nyaéta muka Microsoft Store sareng, dina kotak milarian, ngetik "Amazon Appstore." Teras, nalika hasilna muncul, urang pilih pilihan pamasangan anu cocog sareng alat urang.

toko aplikasi amazon

Saatos diunduh, éta prosés instalasi. Aplikasi sorangan nungtun urang dina tilu léngkah anu ngan ukur urang kedah laksanakeun nyaéta pencét tombol "Salajengna". Sakali prosés geus réngsé, perlu Pareuman komputer. Ngan teras parobihan tiasa diterapkeun sareng pamasangan réngsé.

Nalika PC ngamimitian deui, urang bakal ningali kumaha Windows 11 otomatis ngamuat subsistem Android pas anjeun asup.

Ti waktos éta, aplikasi Amazon Appstore bakal dipasang sacara permanén supados urang tiasa dianggo. Éta mangrupikeun alat anu praktis, sabab éta bakal ngamungkinkeun urang Pilarian, pilih sareng pasang aplikasi langsung tina aplikasi anu sami.

Kumaha ngagunakeun Amazon Appstore dina Windows 11

Sakali dipasang, cara ngagunakeun Amazon Appstore henteu jauh béda sareng parangkat lunak sanés anu kami sayogi dina Windows 11 PC kami. milarian dina katalog na pikeun aplikasi anu urang hoyong pasang (ku ngaklik tombol anu cocog sareng pilihan ieu).

windows 11 toko aplikasi amazon

Ieu kudu ngomong yén Amazon Appstore nawarkeun loba aktip, tapi teu sakabeh aktip Android nu aya. Ieu mungkin yen, lamun datang ka aplikasi pisan husus, euweuh urusan sabaraha teuas urang neangan, urang teu bisa manggihan naon urang hayang. Sanajan kitu, eta kudu keukeuh yén tawaran na gede pisan.

Dina sagala hal, sakali aplikasi husus geus diundeur jeung dipasang, urang bakal tiasa muka persis sarua saolah-olah éta aplikasi Windows biasa, dina jandela nu misah. Aya ogé pilihan pikeun muka éta langsung ti Amazon Appstore.

Fitur anu sanés tina Amazon Appstore nyaéta yén urang bakal salawasna tiasa konsultasi dina aplikasi ieu eusi anu sayogi sareng daptar aplikasi anu parantos dipasang dina komputer urang.

Alternatif pikeun Amazon Appstore

Kanyataan tiasa masang aplikasi Android dina Windows 11 mangrupikeun hal anu dianggap ku seueur pangguna kauntungan anu hébat. Tapi, genah pikeun ngalakukeunana bakal salawasna gumantung kana kabutuhan sareng karesep unggal jalma.

Kritik utama ti pamaké revolve sabudeureun kualitas aplikasi anu ditawarkeun dina Amazon Appstore. Kaulinan ngadominasi aplikasi anu langkung praktis. Sajaba ti éta, ieu datang dieusian ku pilihan purchasing terpadu jeung bentuk béda tina iklan.

Kusabab alesan ieu seueur pangguna condong ka anu sanés alternatif sapertos ieu (duanana ngabutuhkeun yén kami parantos dipasang WSA):

  • Nganggo Google Play Store, dimana aya tawaran aplikasi anu langkung narik. Sanajan kitu, eta kudu dipikawanoh éta saprak toko google Ieu moal mungkin pikeun masang atanapi ngapdet ladenan tangtu sapertos Facebook atanapi Gmail. Alternatif ieu tiasa langkung cocog pikeun ngalaksanakeun pamekaran anu langkung spésifik anu ngan sayogi dina Android.
  • Pasang aplikasi nganggo APK, sakumaha contona APK Eunteung. Ieu mangrupikeun pilihan anu sah, sanaos sareng sababaraha titik anu lemah anu anjeun kedah perhatosan: sababaraha kali aplikasi Android anu kami pasang moal leres diadaptasi kana panggunaan keyboard sareng beurit. Di sisi anu sanés, aya sababaraha APK anu henteu tiasa dipasang, sabab gumantung kana jasa Google.

Sakumaha anjeun tiasa tingali, unggal pilihan boga pro jeung kontra. Kaputusan éta subjektif pisan, tapi ngabandingkeun sadaya kamungkinan, nalika masang aplikasi Android dina Windows 11, Amazon Appstore ayeuna masih mangrupikeun metode anu nyayogikeun paling kauntungan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.