Internet Explorer dina XBox One, kumaha jalanna?

Internet Explorer dina XBox One

Putusan anu cerdas nyaéta kaputusan anu diangkat Microsoft dina konsol XBox One anyarna, dimana masing-masing pangguna na tiasa napigasi Internét berkat integrasi Microsoft Internet Explorer di lingkungan anu saéna.

Jalma anu parantos ngalaman pangalaman anu pikaresepeun ieu nyebatkeun yén, panyungsi anu tiasa dipuji dina XBox Hiji Éta sami anu tiasa ditingali ayeuna di Windows 8 (atanapi dina pembaruan Windows 8.1); Tapi kumaha carana dianggo sareng masing-masing fungsi panyungsi ieu dina konsol?

Gawe sareng sababaraha fungsi IE dina XBox One

Logisna kami moal ngagarap layar sentuh atanapi dina komputer pribadi dimana panggunaan beurit tiasa ngabantosan urang interaksi sareng masing-masing fungsi panyungsi Internét ieu; Éta aya keraguan timbul, kumargi henteu aya unsur-unsur tadi anu urang parantos sebatkeun, urang kedah nyobian terang naon mékanisme anu kedah diturutan pikeun tiasa aksés masing-masing fungsi Internet Explorer dina konsol XBox Hiji; sakali kami ngajalankeun pakakas éta kami bakal mendakan mesin pencari Microsoft Bing, sareng panah anu tibalik anu hadir sakedik jauh ka handap anu bakal nunjukkeun urang "langkung" pilihan pikeun dianggo.

Pencét kana pilihan ieu bakal langsung muka pilihan pikeun nempatkeun:

  • Palang alamat.
  • Daptar situs anu nembe didatangan.
  • Basa.
  • Paporit.
  • Tombol pikeun maju atanapi deui dina navigasi kami.

Aya fungsi anu tiasa dianggo dina browser ieu dina konsol XBox Hiji, kalayan tombol-tombol dina kadali jauh urang. Konci menu kadali paréntah anu sami ieu bakal nunjukkeun urang pilihan pikeun nambihan paporit atanapi browsing pribadi diantara seueur alternatif anu sanés. Upami anjeun parantos ngagaduhan konsol dina panangan anjeun XBox Hiji, teras mimitian nganggo tombol kontrol anu béda pikeun napigasi wéb nganggo Internet Explorer.

Inpormasi lengkep - Kasalahan dina Internét Explorer 11 pikeun Windows 8

Sumber - winupersite


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.