Ieu kumaha anjeun tiasa ngaunduh file ISO pikeun masang Windows 10 21H1 béta dina komputer anjeun

Windows 10 Insider Preview

Sakumaha anjeun parantos terang, ti waktos ka waktos Microsoft biasana ngaleupaskeun apdet anu penting pikeun Windows 10, anu dina hal ieu ngajantenkeun sistem operasi laun ningkatkeun sareng ngalebetkeun fungsi-fungsi anyar. Dina hal ieu, Versi anyar Windows 10 21H1 bakal datang deui, anu pangguna Insider Preview parantos tiasa dicobian.

Dina hal ieu, ti Microsoft nganggo versi anyar ieu aranjeunna hoyong langkung fokus kana menerkeun kamungkinan kasalahan anu aya dina vérsi sateuacana, ogé paningkatan kinerja. Kusabab kitu, sigana anjeun boro-boro bakal perhatoskeun parobihan, sabab boro-boro ngahijikeun novelty visual. Nanging, Upami anjeun hoyong nyobian sateuacanna sumping, kami bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngaunduh versi béta ieu.

Kumaha cara ngaunduh file Windows 10 21H1 Insider Preview ISO kana komputer

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, sanaos leres yén versi béta ieu henteu ngahijikeun seueur teuing anu énggal, éta tiasa pikaresepeun pikeun masangna dina komputer atanapi bahkan dina mesin virtual pikeun nguji sateuacanna waktos. Upami ieu hal anjeun, Hal kahiji anu anjeun peryogikeun nyaéta file ISO supados tiasa kahontal kalayan gampang, sabab ku cara ieu pamasangan bakal langsung sareng langkung gampang.

Pikeun kéngingkeun file ieu, Microsoft maksa gaduh akun diaktipkeun dina program Insider Preview, hal anu anjeun tiasa ngahontal dina sababaraha léngkah saderhana sareng anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun nguji vérsi anyar sateuacan ngahontal produksi upami anjeun hoyong. Minuhan sarat ieu, ku ngakses halaman wawasan unduhan Windows Insider Preview, anjeun tiasa kéngingkeun ISO anu anjeun pikahoyong tina vérsi 21H1.

Kéngingkeun ISO tina Windows 10 21H1 Insider Preview

Upami daptar unduhan henteu nembongan, penting pikeun anjeun mastikeun yén anjeun leres-leres parantos lebet sareng akun Microsoft di sudut katuhu luhur. Sakali ieu réngsé, upami anjeun ngagulung anjeun bakal ningali tautan unduhan pikeun vérsi ieu, dimana disarankeun pikeun milih saluran béta pikeun kéngingkeun vérsi anu langkung stabil upami dimungkinkeun. Kalayan ieu, anjeun ngan ukur pastikeun unduhan anjeun sareng tautan anu saluyu bakal muncul.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.