Situs wéb anu pangsaéna pikeun ngaunduh ePUB gratis

jaba ngundeur bebas epub

Maca mangrupikeun kasenangan anu saé sareng, saprak buku éléktronik muncul, Kami gaduh genah pikeun ngalakukeunana di mana waé tanpa kedah nyandak buku anu ageung. Upami anjeun hoyong ngaraosan rébuan karya gratis sareng lengkep sacara sah, perhatikeun kompilasi situs wéb anu pangsaéna pikeun ngaunduh ePUB gratis.

Cara anu sah pikeun mikaresep budaya, sareng anjeun moal pernah kakurangan buku anu saé pikeun waktos. Tapi sateuacan, Hayu urang nalungtik naon persis format ePUB.

Naon format ePUB?

Naha ePUB mangrupikeun alternatif anu cocog pikeun PDF?

E-pamiarsa atawa buku éléktronik narima file dina format béda, tapi salah sahiji nu paling umum nyaéta ePUB, nu Ieu acquires nomenclature na tina istilah Electronic Publication.

Popularitasna disababkeun ku ciri-ciri ieu:

Reflowable

Ieu ngandung harti yén téks sacara dinamis nyaluyukeun kana ukuran layar alat anu kami anggo. Henteu janten masalah upami urang maca dina e-book, dina tablet atanapi telepon sélulér, Urang bakal salawasna ningali téks ogé disaluyukeun kana ukuran layar.

Desain adjustable

Malahan pembela buku anu paling kuat dina format fisik, Aranjeunna ngaku yén éta mangrupikeun kauntungan anu saé yén e-book ngamungkinkeun urang ngarobih ukuran font sareng ngaropea aspék séjén anu ngagampangkeun maca pikeun urang.

Dina kasus ePUB, urang Nyanghareupan format pisan customizable, nu ngaronjatkeun aksés ka eusi jeung pangalaman nu maca.

Dukungan multimédia

Alesan sanésna anu ngajantenkeun ePUB janten populer nyaéta éta bisa ngawengku eusi multimédia saperti gambar, grafik jeung video. Hiji hal anu enriches pangalaman bacaan sarta ngidinan pangarang pikeun ngaronjatkeun sambungan maranéhanana jeung publik.

Interaktivitas

ePUB mangrupakeun format pinuh interaktif, nu ngamungkinkeun urang nyieun annotations, nambahkeun tumbu, tetengger jeung, tangtu, ngatur perpustakaan digital urang dina cara nu panggampangna tur basajan.

Perlindungan hak cipta

Format ieu kalebet ukuran pikeun nangtayungan hak cipta, ngawatesan kamungkinan nyalin atanapi distribusi anu henteu sah tina eusi.

Naon situs wéb anu pangsaéna pikeun ngaunduh ePUB gratis?

Situs wéb pangsaéna pikeun ngaunduh ePUB

Anjeun parantos ningali yén kalayan format ieu sadayana kauntungan, janten, upami anjeun henteu acan nyobian éta, waktosna pikeun ngalakukeunana. Anjeun tiasa maca file ePUB dina e-book, tapi ogé dina layar komputer Anjeun, handphone atawa tablet Anjeun. Sareng anjeun tiasa ngaunduhana gratis dina situs wéb ieu:

Iskandariah

Situs wéb ieu khusus dina buku domain umum sareng gaduh langkung ti 1.700 judul anu béda. lKalobaannana mangrupakeun klasik hébat sastra. nu hak ciptana geus teu berlaku deui.

Anjeun tiasa milarian padamelan anu anjeun pikahoyong judul, ku pangarang, dumasar kategori, atanapi dina salah sahiji koleksina, kalebet:

  • Buku ku panulis awéwé anu nandaan sajarah.
  • Buku dijieun pilem.
  • Carita sare.
  • Carita horor.
  • Buku bajak laut.
  • panulis Méksiko.

Tujuan tina situs wéb ieu nyaéta pikeun ngamajukeun aksés ka budaya jeung ajak konsumsi karya klasik hébat sastra universal, kalawan tartib tur basajan.

Hiji halaman dimana anjeun tiasa ngalakukeun undeuran sagemblengna légal jeung tanpa kudu ngadaptar, nu salajengna ngaronjatkeun kaamanan.

Ieu sababaraha judul anu sayogi:

  • Surat ka bapa, Franz Kafka.
  • The Miserere, Gustavo Adolfo Bécquer.
  • Karya lengkep, Garcilaso de la Vega
  • Pangeran jeung Pauper, Mark Twain.

Pikeun ngakses Alexandria anjeun tiasa ngalakukeun ti dieu.

Imah buku

Casa del Libro mangrupikeun salah sahiji ranté toko buku panggedéna di Spanyol. Salian ti ngadegna sumebar ka sakuliah nagara, Éta gaduh halaman wéb dimana pamiarsa tiasa mésér sadayana tina judul panganyarna pikeun pencét pasar ka karya anu langkung klasik.

Ogé sells buku dina format éléktronik, jeung Tétéla éta salah sahiji situs web pangalusna pikeun ngundeur ePUB haratis, margi gaduh seueur pilihan buku anu tiasa diaksés sacara gratis. Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta janten anggota, sareng ieu ogé gratis.

Sababaraha karya anu sayogi ayeuna nyaéta:

  • Pilarian kuburan Trajan, Santiago Posteguillo.
  • Janji, Laura Restrepo.
  • Balad cai, José Luis Sampedro.

Pikeun ngakses kumpulan ePUB bébas tina La Casa del Libro anjeun tiasa ngalakukeun ti dieu.

Nomer hiji diantara situs web pikeun ngundeur ePUB gratis: eBiblio

situs web pangalusna pikeun ngundeur format ePUB.

eBiblio mangrupikeun sistem pinjaman buku éléktronik gratis ngalangkungan perpustakaan umum. Nyaéta, anjeun tiasa gaduh buku dina alat anjeun sakedap, teras anjeun kedah "balik" deui. Salian buku, kalawan sistem ieu ogé Anjeun tiasa ngaksés pencét, majalah sareng buku audio.

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta Buka perpustakaan pangcaketna anjeun sarta jadi anggota. Teras anjeun lebetkeun platform eBiblio komunitas otonom anjeun atanapi unduh aplikasina. Sareng ayeuna anjeun tiasa ngamimitian milarian buku sareng publikasi sanés. Saatos diunduh, anjeun gaduh 21 dinten kanggo ngarengsekeun bacaan.

Situs wéb ieu masihan anjeun aksés gratis ka rébuan buku: karya rujukan, manual teknis, buku dina basa sejen, karya fiksi, biografi, karya sastra klasik hébat, pendatang anyar dina pasaran, jsb.

Upami anjeun resep maca, anjeun pasti kedah janten pangguna eBiblio. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan sistem ieu di dieu.

Lektu

Ieu mangrupikeun platform eusi digital. Sanajan eta boga buku dina format digital sarta fisik pikeun diobral, Anjeun oge bisa manggihan katalog lega bebas ePUBs nu bisa Anjeun undeur langsung ka alat Anjeun. Éta ogé cara anu saé pikeun mendakan pangarang anu henteu dipikanyaho ku masarakat umum.

Dina sababaraha kasus, Anjeun bisa ngakses eusi non-gratis ngaliwatan pamayaran sosial. Anjeun maca buku jeung, dina mulang, dNinggalkeun ulasan dina média sosial ngeunaan naon anu anjeun pikirkeun. Dina kasus séjén, anjeun tiasa maca buku sareng, upami anjeun resep, mutuskeun engké upami anjeun badé mayar éta.

Pikeun ngakses platform ieu sareng eusina anjeun kedah didaptarkeun. Anjeun tiasa ngadaptar di dieu.

Salah sahiji situs web ieu pikeun ngundeur ePUB haratis nawarkeun maneh rébuan karya jeung kaamanan yén anjeun tiasa maca kalayan tenang, tanpa ngalanggar hak cipta atanapi dugi ka alat anjeun kainfeksi malware.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.