Jalan pintas anu pangsaéna pikeun Windows Explorer

Kumaha terang ukuran folder

Jalan pintas keyboard parantos janten salah sahiji alat anu paling kuat anu ditawarkeun ku sistem operasi naon waé. Unggal vérsi Windows anu énggal, sapertos sadaya pembaruan anu cocog, nawiskeun kami séri pintasan keyboard anu tiasa urang ningkatkeun produktivitas ku henteu kedah nganggo mouse teras-terasan.

Jalan pintas keyboard mangpaat pisan nalika urang kedah ngalaksanakeun sababaraha tugas anu teras-terasan, atanapi nalika urang henteu hoyong kaleungitan konsentrasi nalika nyerat dokumén, ngalaksanakeun tugas ... Kudu ngaleupaskeun keyboard pikeun ngagunakeun beurit ngajantenkeun urang kaleungitan konsentrasi dina sababaraha kasempetan.

Upami anjeun rutin nganggo Windows File Explorer, di handap ieu kami nunjukkeun sadaya pintasan keyboard anu sayogi ayeuna kanggo aplikasi ieu. Jalan pintas ieu henteu ngan ukur cocog sareng Windows 10, tapi ogé cocog sareng versi sistem operasi Microsoft anu paling anyar sapertos Windows 7, Windows 8.X, sareng Windows 10, sanaos seueur diantarana aranjeunna ogé tiasa dianggo sampurna dina Windows Vista sareng Windows XP.

[méja]
Alt + D, Pilih palang alamat
Ctrl + E, Pilih kotak search
Ctrl + F, Pilih kotak search
Ctrl + N, Buka jandela anyar
Ctrl + W, Tutup jandela aktip
Ctrl + roda mouse, Ngarobih ukuran sareng tampilan ikon file sareng folder
Ctrl + Shift + E, Tembongkeun sadaya folder dina folder anu dipilih
Ctrl + Shift + N, Nyiptakeun map énggal
Num Lock + tanda asterisk (*), Tembongkeun sadaya subférder tina folder anu dipilih
Nom Lock + plus sign (+), Tuduhkeun eusi folder anu dipilih
Nom konci + tanda dikurangan (-), Runtuhkeun folder anu dipilih
Alt + P, Tembongkeun pane sawangan
Alt + Enter, Buka kotak dialog Properties pikeun item anu dipilih
Alt + Panah Katuhu, Tingali Folder Salajengna
Alt + Up Panah, Ningali folder anu aya dina folder
Alt + Panah Kénca, Tingali Folder Sateuacanna
Backspace, Tingali folder sateuacanna
Panah katuhu, Tembongkeun pilihan ayeuna upami rubuh atanapi pilih subférder munggaran
Panah kénca, Runtuh pilihan ayeuna upami dilegakeun atanapi pilih folder anu aya folder
Tungtung, Tembongkeun handapeun jandéla aktip
Mimitian, Tembongkeun luhur jandéla aktip
F11, Maksimalkeun atanapi ngaleutikan jandéla aktip
[/ méja]


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.