Meunangkeun mangpaat pangseueurna ti Spotify pikeun Windows ku ngamangpaatkeun pintasan keyboard na

Spotify

Ayeuna, Spotify mangrupikeun salah sahiji platform musik streaming anu sering dianggo. Seueur pangguna anu mikaresep musikna ngalangkungan jasa ieu, sareng seueur anu gaduh aplikasi Windows anu ngajantenkeun playback langkung raoseun salian ti ngamungkinkeun sadaya fungsi.

Dina pengertian ieu, sanaos leres yén éta mangrupikeun program anu cukup saderhana dianggo, gancangna tiasa ngajantenkeun anjeun langkung seueur atanapi langkung heureuy lagu, janten anu penting anjeun ulah miceunan waktos. Sareng, dina pengertian ieu, jalan pintas keyboard tiasa janten pilihan anu saé pikeun ngamangpaatkeun Spotify kanggo Windows, janten Kami nunjukkeun sadaya kombinasi kibor anu sayogi pikeun aplikasi ieu.

Sadaya jalan pintas keyboard anjeun tiasa anggo dina Spotify pikeun Windows

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu aya seueur pintasan keyboard pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngaoptimalkeun aplikasi Spotify dina Windows. Ku cara kieu, anjeun bakal nyéépkeun waktos kirang nganapigasi ngalangkungan éta sareng milari tombol, sabab ku kombinasi konci saderhana anjeun tiasa nganggo kaseueuran aplikasi.

Spotify
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngaksés Spotify tina komputer naon waé tanpa masang nanaon

Khususna, ieu sadayana jalan pintas keyboard anjeun tiasa nganggo Spotify pikeun Windows:

Trabasan kibor Función
Ctrl-N Ngadamel daptar puter énggal
Ctrl-X Motong
Ctrl-C salinan
Ctrl-Alt-C Salin (tautan alternatif)
Ctrl-V témpél
Mupus mindahkeun
Ctrl-A Pilih sadayana
Rohangan Maénkeun / reureuhan
Ctrl-R Malikan deui
Ctrl-S Acak
Ctrl-Katuhu Lagu salajengna
Ctrl-Kénca Lagu sateuacanna
Ctrl-Up Jilid nepi
Ctrl-Down Jilid handap
Ctrl-Shift-Down Jempé
Ctrl-Shift-Up Tombol maksimal
F1 Tembongkeun pitulung Spotify
Ctrl-F Saring (dina Lagu sareng Daptar puter)
Ctrl-L Milarian Spotify
Alt-Kénca Balik deui
Alt-Katuhu Ngalangkungan
intro Maénkeun baris anu dipilih
Ctrl-P karesep
Ctrl-Shift-W Kaluar
Alt-F4 Kaluar

Ku cara kieu, upami anjeun badé napigasi aplikasi dina cara anu pangsaéna, anjeun bakal tiasa ngagunakeunana pikeun sumping langkung tiheula sareng ngalakukeun tindakan tanpa nganggo beurit, hal anu tiasa janten bantosan pisan dina sababaraha waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.