Naon jumlah maksimum pamilon anu diijinkeun ku Microsoft Teams dina unggal sauran video?

Microsoft Teams

Dina sababaraha bulan terakhir, jaman-jaman parantos ngajantenkeun téknologi sareng, khususna, platform kanggo koordinasi tim kerja sareng kelas, janten langkung modis. Statistik pikeun jasa sapertos Microsoft Teams parantos ningkat pisan dibandingkeun sareng taun-taun samemehna, perusahaan sareng sakola ngarah pikeun mutuskeun platform anu pangsaéna pikeun pendak sareng tim atanapi kelasna.

Nanging, salah sahiji faktor anu paling penting pikeun dibahas pikeun milih antara Microsoft Teams sareng solusi sanésna sapertos Google Meets atanapi Zoom nyaéta jumlah pamilon atanapi hadirin anu tiasa ditambihan kana sauran atanapi pidéo video dina platform ieu, sapertos dina tim ageung éta tiasa janten pasti.

Microsoft Teams ngamungkinkeun dugi ka 300 pamilon dina unggal telepon

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, jumlah pamilon penting pisan nalika milih Microsoft Teams di perusahaan ageung atanapi pikeun kelas anu ageung pisan anu peryogi jumlah pamilon anu luhur. Dina hal ieu, ti Microsoft aranjeunna ngajentrekeun yén ku platform ieu dugi ka 300 pamilon tiasa diintegrasikeun sacara real time kana telepon saur éta, salami konéksi Internét sadayana stabil sareng kéngingkeun performa anu maksimal.

Microsoft Teams

Ku kituna, salami anjeun nambihan 300 jalma anu anjeun hoyong ilubiung dina telepon kana tim anu sami, aranjeunna kedah tiasa ngiringan éta tanpa masalah, sanaos dina panggilan anu ageung sapertos kitu penting pisan pikeun jaga moderasi supados tiasa netepkeun pergeseran pidéo sareng kecap pikeun masing-masing pamilon, supados konférénsi tiasa dipasihkeun kalayan leres.

Microsoft Teams
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ngaunduh vérsi desktop Microsoft Teams for Windows gratis

Utamana, Upami organisasi tempat anjeun damel atanapi diajar nganggo Microsoft 365 bisnis suite, alat Microsoft Teams kedah gratis. Sareng, upami henteu, sebutkeun yén Microsoft ogé sayogi pikeun tim damel a leyuran gratis anu ngamungkinkeun ngadamel jinis telepon ieu tanpa masalah, henteu paduli naha éta tina browser atanapi tina salah sahiji aplikasi resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.