Fix "Urang teu bisa ngalengkepan apdet" kasalahan

Pembaruan ngawakilan salah sahiji elemen anu paling penting dina Windows sabab gaduh implikasi dina sadaya daérah sistem. Dina basa sejen, teu ngamutahirkeun komputer bisa ngabalukarkeun masalah teu ukur kinerja, tapi ogé kasaluyuan jeung kaamanan. Sanajan kitu, Pembaruan Windows henteu salawasna jalan leres sareng sakapeung urang tiasa nampi kasalahan anu nunjukkeun yén "Kami henteu tiasa ngarengsekeun apdet".

Dina hal ieu, urang bade nerapkeun protokol ngungkulan kasalahan ieu. Ieu ngandung harti yén urang bakal balik ti pangbasajanna ka paling kompléks nu bisa urang pigawé pikeun solusi Anjeun.

Naha Windows ngalungkeun "Kami henteu tiasa ngarengsekeun apdet"?

Aya seueur faktor anu tiasa mangaruhan ayana kasalahan "Kami henteu tiasa ngarengsekeun apdet". Pikeun ningali ieu langkung jelas, urang kedah ngartos prosés anu dilalui ku sistem pikeun masang apdet.. Pikeun ngagampangkeunana, urang badé ngalakukeun 4 léngkah:

  • Nyiapkeun sistem pikeun instalasi: Ieu ngawengku mariksa lamun aya apdet sadia pikeun alat.
  • Ngundeur apdet: lamun aya, eta nyambung ka server Microsoft tur ngundeur file perlu.
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake: éta sakabéh prosés incorporating apdet kana sistem.
  • dibalikan deui: ieu nalika parobihan dilaksanakeun sareng ogé nalika kasalahan anu aya hubunganana urang ayeuna muncul.

Nyaho 4 poin ieu, urang tiasa ningali yén masalah tiasa dibangkitkeun dina 3 anu terakhir. Nyaéta, nalika diunduh, nalika kéngingkeun file anu rusak. Di tengah pamasangan, nalika nyobian masang file anu rusak sareng di reboot, nalika sistem henteu tiasa nerapkeun parobihan, sabab memang updatena gagal.

Léngkah pikeun ngalereskeun kasalahan ieu

Salajengna, urang bade nangtukeun runtuyan léngkah anu bisa ngajawab masalah jeung apdet. Salaku urang disebutkeun saméméhna, Urang bakal balik ti pangbasajanna kana prosés paling kompleks pikeun masang perbaikan tanpa inconveniences.

Hapus apdet anu diunduh

Operasi kahiji urang bakal ngahapus file update anu diunduh ku Windows Update. Gagasanna nyaéta pikeun ngaleungitkeun ayana file anu korup anu ngaganggu pamasangan. Pikeun ngamimitian, buka ajakan paréntah kalayan idin administrator ku ngetik CMD dina ménu ngamimitian. Anjeun bakal ningali pilihan pikeun boot jeung hak husus dina sisi katuhu interface nu.

Buka cmd salaku administrator

Ayeuna, urang kedah ngeureunkeun jasa anu dikhususkeun pikeun Windows Update. Dina rasa éta, asupkeun: net eureun wuauser terus pencét Lebetkeun.

eureun layanan wuaserv

Teras lebetkeun: eureun bit net terus pencét Lebetkeun. Léngkah-léngkah ieu dipikabutuh pikeun nyegah Windows nyegah anjeun ngahapus file apdet.

Ngeureunkeun jasa BITS

Langsung, urang bakal ngaléngkah ka mupus eusi folder dimana apdet Windows disimpen. Dina harti éta, buka jalur di handap dina Windows Explorer: C:\Windows\SoftwareDistribution

Polder distribusi software

Sakali aya, hapus sadaya eusi diréktori. Upami anjeun ngagaduhan kasalahan teras ganti nami folder SoftwaareDistribution sareng pupus. Sistim bakal nyieun nu anyar dina usaha salajengna pikeun ngundeur file.

Tungtungna, urang kedah ngamimitian deui jasa anu urang dieureunkeun di awal. Ku sabab éta, angkat ka ajakan paréntah anu dibuka sateuacana sareng ketik paréntah di handap ieu, pencét Lebetkeun dina tungtung masing-masing:

net mimiti wuauserv

net mimiti bit

ngamimitian jasa

Nalika réngsé, buka Windows Update sareng mimitian prosés milarian sareng masang apdet, pikeun mariksa naha masalahna tetep.

Pariksa waktos sistem ayeuna sareng zona waktos

Waktu sistem mangrupikeun salah sahiji elemen anu sering urang abaikan sareng anu tiasa janten sumber sababaraha masalah, khususna dina prosés anu aya hubunganana sareng internét. Ieu kusabab waktos sareng zona waktos janten unsur sinkronisasi sareng server.. Janten, nalika urang gaduh waktos anu salah, pamundut anu dilakukeun ka jaringan ditolak.

Ku alatan éta, perlu pariksa naha aspék ieu dikonpigurasi leres. Jang ngalampahkeun ieu, klik katuhu dina waktos na pilih pilihan "Setel tanggal sareng waktos".

Setélan tanggal sareng waktos muka

Ieu bakal nembongkeun jandela nu anyar kalawan sagala pilihan nu peryogi pariksa.

Setélan Tanggal sareng Waktos

Nalika réngsé, cobian deui mariksa sareng masang apdet.

Pariksa spasi disk

Sakumaha anjeun tiasa perhatikeun, apdet henteu langkung ti file anu diunduh sareng dipasang dina komputer, saolah-olah éta ngan ukur program anu sanés. Ieu ngandung harti yén, aranjeunna nyéépkeun rohangan dina hard disk sareng peryogi pikeun pariksa upami urang gaduh kasadiaan anu cekap pikeun file anu diunduh..

Upami Anjeun gaduh kirang ti 20GB gudang, leuwih sae pikeun ngamimitian mindahkeun jeung mupus data pikeun méré sistem leuwih rohangan pikeun apdet.

Pareuman antipirus

Antivirus mangrupikeun solusi parangkat lunak anu diperyogikeun, tapi kadang-kadang tiasa ngahasilkeun konflik dina prosés anu tangtu. Contona, geus ilahar teu bisa ngotektak internet sabab firewall solusi dipasang nyegah eta. Dina cara nu sarua, sistem scan kadang ngeureunkeun prosés séjén ngajalankeun, nu ogé bisa mangaruhan ngundeur apdet.

Dina hal ieu, eta bakal diperlukeun pikeun nganonaktipkeun antipirus nu gaduh dina komputer anjeun sarta coba prosés undeuran tur instalasi. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun aturan kaluar lamun masalahna memang software ieu sarta pikeun manggihan solusi kirang radikal pikeun kasus ieu.

Jalankeun Windows Update Troubleshooter

Windows Update Troubleshooter

Pilihan terakhir kami pikeun ngabéréskeun kasalahan anu nunjukkeun "Kami henteu tiasa ngabéréskeun apdet" nyaéta nganggo Windows Update Troubleshooter. Éta mangrupikeun eksekusi leutik anu bakal nganalisis daérah pembaruan sistem pikeun mendakan kasalahan sareng ngabéréskeunana.

Pamakéanna saderhana pisan, anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta unduh file, klik dua kali pikeun ngaluncurkeunana sareng turutan pitunjuk wizard pikeun ngamimitian. Ngarengsekeun masalah ogé dilakukeun sacara otomatis, sanaos aya kasus dimana parangkat lunak bakal masihan rekomendasi anu anjeun kedah nerapkeun. Hilapkeun waé, tuturkeun tautan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.