Office 2016 ayeuna cocog sareng AutoCAD

Microsoft

Salami saminggu ieu aplikasi Kantor parantos diénggalan, aplikasi anu parantos kami tingali diperbarui pangguna anu aya dina program Insider, tapi sanés anu sanés, aranjeunna tetep kedah ngantosan sababaraha bulan deui pikeun ngagaduhan fungsi énggal.

Pembaruan anyar pikeun Office 2016, salian ti gaduh ngalereskeun bug tradisional, Office 2016 ngahijikeun kolaborasi anu langkung ageung antara program Microsoft Word sareng Microsoft PowerPoint. Ieu ngandung harti yén gawé babarengan ku kelompok ogé interaksi antara kadua aplikasi fungsional sareng ayeuna sanés ngan ukur peryogi akun OneDrive tapi ogé tiasa dilakukeun tanpa peryogi akun Microsoft, ngan ukur program pikeun ngédit eusi.

Office 2016 parantos cocog sareng AutoCAD atanapi sahenteuna sababaraha program

Tapi hal anu paling matak dina pembaruan Office 2016 ieu nyaéta kasaluyuan suite kantor sareng program Autodesk anu kawéntar, AutoCAD. Salah sahiji paménta bersejarah ku seueur pangguna Microsoft Office ayeuna bakal janten kanyataan. Ayeuna File AutoCAD 2010 sareng AutoCAD 2013 tiasa diékspor ka Visio sareng tiasa dirobih sacara langsung ngalangkungan program ieu. Ieu bakal ngamungkinkeun file AutoCAD dibawa kana program Office 2016 mana waé, ngalangkungan Visio heula, tapi ngahontal sadaya program. Sateuacana anu ngan ukur pangguna Microsoft Insider anu bakal tiasa ngaraosan saatos, program pangwangunan sareng betatesting anu kawéntar anu gaduh seueur pangguna.

sanajan fungsi kolaborasi énggal antara program sareng pangguna rada pikaresepeun, Kaleresan éta bakal kalebet sareng kasaluyuan ieu sareng AutoCAD anu ngajantenkeun seueur pangguna milih Office 2016 sareng sanés kantor anu sanés. Pénta ieu dipénta ku seueur lami pikeun anu kedah ngajalankeun kadua program pikeun nyiptakeun laporan atanapi dokumén teras nganggo pakakas pihak katilu pikeun ngalaksanakeun ékspor. Ayeuna sigana mah urang moal peryogi alat ti pihak katilu pikeun ngalakukeunana. Kami arepkeun ayana hubungan antara Office sareng AutoCAD henteu dugi di dieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.