Naha langkung saé mésér Office 365 atanapi versi standar Office? Ieu mangrupikeun waktos anu diperyogikeun pikeun harga lisénsi pikeun cocog

Microsoft Office 365

Sawatara waktos ka pengker, pikeun ngabasmi masalah anu aya hubunganana sareng pembajakan, tim Microsoft janten serius sareng mutuskeun ngaluncurkeun Office 365, alternatif pikeun lisénsi Microsoft Office klasik anu ngamungkinkeun anjeun mayar sasih ku sasih atanapi dina langganan taunan, tibatan mayar sakali waktos kanggo lisénsi Kantor.

Jinis vérsi ieu gaduh langkung seueur kaunggulan, sapertos contona aya deui pembaruan, ngémutan yén éta sanés paket standar, atanapi kanyataan yén sadaya Kantor disingkronkeun sareng awan OneDrive, anu langkung seueur ruang ditawarkeun, antara batur. Nanging, Penting pikeun anjeun mimiti mariksa mana tina dua langganan anu tungtungna langkung nguntungkeun pikeun anjeun.

Office 365 vs Office: anu langkung nguntungkeun dumasar kana waktos

Sakumaha urang disebatkeun, dina hal ieu kaunggulan Office 365 dina hal téknologi awan kalayan teu tiasa dibantah, janten upami anjeun peryogi langkung seueur rohangan dina OneDrive, hapus iklan Outlook, menit telepon Skype atanapi anu sami, panginten bisi anjeun langkung saé mésér salah sahiji vérsi Office 365, Kusabab kaunggulan anu ditawarkeun tiasa ngabantosan anjeun.

Kantor Microsoft
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngaunduh suite Microsoft Office gratis upami anjeun guru, murid atanapi padamel

Nanging, upami anjeun ngan ukur hoyong gaduh Microsoft Office suite pikeun dipasang sacara lokal, hal-hal bakal robih, kumargi sanaos bungkus Office 365 hargana 69 atanapi 99 euro per taun dina modalitas anu paling murah, numutkeun data dina halaman wéb anjeun dina hal anu versi standar ngajadikeun pamayaran tunggal 149 euro, anu tiasa langkung nguntungkeun gumantung kana waktos anu badé dianggo.

Babandingan harga resmi Microsoft Office

Nyandak ieu kana akun, upami urang dianggo salaku rujukan Lisénsi Pribadi, éta bakal langkung nguntungkeun upami anjeun badé nganggo éta salami dua taun, kumargi upami nganggo 3 taun atanapi langkung., anjeun bakal mayar langkung ti naon anu anjeun bakal mayar kanggo lisénsi vérsi Imah sareng Siswa, sareng émut yén saatos anjeun ngahindaran mayar jasa, éta bakal langsung ditumpurkeun.

Najan kitu, anu paling nguntungkeun dina Office 365, nyaéta kéngingkeun lisénsi Imah sareng ngabagi ka 6 jalma séjén, hal anu tiasa dilakukeun gratis. Ku ngalakukeun ieu, masing-masing bakal mayar euro 16,50 per taun, anu bakal nyandak sakitar 9 taun pikeun nyocogkeun sareng harga tina vérsi Bumi sareng Siswa, hal anu langkung merenah dina sababaraha kasus.

Microsoft Word
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngonpigurasikeun autosave dina Microsoft Word supados henteu kaleungitan parobihan dokumén

Ku cara kieu, hal anu paling nguntungkeun pikeun ngagaduhan Office 365 nyaéta ngabagi lisénsi anu dimaksud, sanaos dina sababaraha kasus henteu mungkin. Teras parantos éta gumantung kana kaunggulanna sareng upami éta mangpaat pikeun anjeun atanapi henteu. Samentawis éta, ogé kedah dicatet yén dina sababaraha waktos produk parangkat lunak dijual di toko sapertos Amazon, janten anjeun tiasa ngahémat sakedik deui ku ngagaleuh langganan ti toko éta. Anjeun tiasa mariksa éta di handap pikeun produk anu paling dipikaresep ku anjeun:


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.