Microsoft Word

Kumaha ngaganti kecap dina Word

Ngaganti kecap dina Word mangrupikeun prosés anu saderhana anu ngamungkinkeun urang pikeun gancang ngabenerkeun dokumén anu panjang.

Ngadamel makro dina Word

Naon ari makro Kecap

Makro dina Word ngamungkinkeun urang pikeun ngajadikeun otomatis tugas dina hiji paréntah supados henteu ngulang deui teras-terasan.

Ngadamel tabel dina Word

Kumaha cara ngadamel tabel dina Word

Nyiptakeun tabel dina Word mangrupikeun prosés anu gancang sareng saderhana anu tiasa urang laksanakeun kalayan nuturkeun léngkah-léngkah anu kuring jéntrékeun dina tulisan ieu.

Microsoft Word

Kumaha cara nyimpen gambar tina Word

Nimba gambar tina dokumén Word dina format aslina mangrupikeun prosés anu saderhana kalayan léngkah-léngkah anu kami nunjukkeun ka anjeun dina pos ieu

Lima tambahan tambahan pikeun Outlook

Outlook masih mangrupikeun program anu dianggo ku seueur sareng ku seueur perusahaan. Kami ngawartosan anjeun 5 tambihan terbaik pikeun Outlook anu bakal ningkatkeun produktivitas kami

Microsoft Teams

Microsoft Teams, masa depan Skype?

Microsoft Teams mangrupikeun alat télékomunikasi anyar Microsoft. Saingan langsung ka Slack anu bakal diintegrasikeun kana Office 365, Kantor dina awan ...

Microsoft

Office Mobile nampi pembaruan alit

Microsoft nambihan fungsi énggal pikeun suite kantor Mobile Mobile na, boh pikeun PC sareng édisi mobile, anu bakal dugi ka komunitas pangguna.

Kantor WPS

Kantor WPS, Kantor diklon ti Kingsoft

WPS Office mangrupikeun Office suite ti Kingsoft, perusahaan anu parantos ngetronkeun panganteur Red Ribbon ogé ngajantenkeun makro Office tiasa dianggo.