Buka file wéb

Naon sareng kumaha cara muka file .webp

Upami anjeun mendakan file dina format webp, anjeun moal mendakan cara pikeun mukakeunana tanpa nganggo peramban, dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun kumaha cara ngalakukeun éta.

Kantor WPS

Kantor WPS, Kantor diklon ti Kingsoft

WPS Office mangrupikeun Office suite ti Kingsoft, perusahaan anu parantos ngetronkeun panganteur Red Ribbon ogé ngajantenkeun makro Office tiasa dianggo.