kedutan

Kumaha cara ngaunduh klip tina Twitch

Ngunduh klip tina Twitch mangrupikeun prosés anu gancang pisan sareng gampang ngagunakeun halaman wéb anu kami nunjukkeun ka anjeun dina tulisan ieu.

System32

Naon folder System32

Folder System32, anu kami mendakan di jero folder Windows, mangrupikeun folder anu paling penting dina sistem operasi Microsoft

Buka file jp2

Kumaha carana muka file .jp2

Format jp2 henteu asli cocog sareng Windows, janten urang kedah nganggo aplikasi ti pihak katilu pikeun muka sareng ngarobihna.

file pptx kabuka

Kumaha carana muka file PowerPoint (pptx)

Upami anjeun henteu tiasa muka file dina pptx format, di handap ieu kami bakal nyarioskeun ka anjeun nganggo aplikasi mana anu tiasa anjeun buka bari henteu nganggo PowerPoint.

Buka file wéb

Naon sareng kumaha cara muka file .webp

Upami anjeun mendakan file dina format webp, anjeun moal mendakan cara pikeun mukakeunana tanpa nganggo peramban, dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun kumaha cara ngalakukeun éta.

Kumaha ngaunduh The Sims 4 gratis

Kumaha ngaunduh The Sims 4 gratis

Asal masihan urang pikeun waktos kawates simulator kahirupan nyata The Sims 4, kaulinan anu urang tiasa nganyatakeun kreativitas urang sapinuhna.

Kumaha cara masang iTunes pikeun Windows XP

Upami anjeun milari iTunes pikeun Windows XP, hiji-hijina cara pikeun nyandak tina halaman wéb Apple nyaéta komputer urang gaduh vérsi 64-bit Windows XP anu dipasang, salaku sarat munggaran tina iTunes versi terakhir ieu.

Windows Live Rasul

Windows Live Messenger, langkung dikenal salaku MSN Messenger, mangrupikeun platform komunikasi anu paling sering dianggo di dunya dina awal taun 2000an, tapi Microsoft henteu tiasa adaptasi sareng kabutuhan pasar anu anyar sareng milih nutupna.

Windows Movie ker

Unduh Windows Movie Maker

Upami anjeun milari dimana ngaunduh perangkat lunak pembuatan pilem Samaun Microsoft, kami ngagaduhan warta anu goréng, sabab Microsoft parantos lirén ngamutahirkeunana sareng éta moal tiasa diunduh deui tina sumber resmi.

iMovie pikeun Windows

Unduh iMove pikeun Windows

Éditor pidéo pikeun Mac, iMovie mangrupikeun aplikasi anu saé pikeun nyieun pidéo anu hadé, tapi ngan ukur pikeun Mac.

Google Drive dina Windows

Upami anjeun milari jasa panyimpenan awan pikeun Windows 10, Google Drive nawiskeun langkung seueur rohangan sareng seueur fungsi tibatan OneDrive.

Éditor kode

Éditor kode pangsaéna

Lima éditor kode pangsaéna pikeun Windows. Pilarian langkung seueur ngeunaan pamilihan ieu ku lima éditor kode anu tiasa anjeun unduh kana komputer ayeuna pikeun ngembangkeun halaman wéb atanapi aplikasi.

iTunes pikeun Windows

Unduh iTunes pikeun Windows

Parangkat lunak Apple pikeun ngatur iPhone, iPad atanapi iPod touch urang ogé sayogi pikeun Windows. Kami nunjukkeun naon anu tiasa urang laksanakeun kalayan éta sareng dimana ngaunduhna.

Pangatur sandi anu sanés pikeun Windows

Nalika ngeunaan ngatur kecap akses urang, pilihan anu pangsaéna nyaéta nganggo aplikasi anu ngamungkinkeun urang henteu ngan ukur nyimpen éta aman tapi ogé pikeun ngabantosan urang ngadamel kecap akses anu aman.

Gambar Windows 10 S

Bédana Windows 10S vs Windows 10

Upami anjeun masih teu jelas ngeunaan bédana antara Windows 10 sareng Windows 10s, dina tulisan ieu kami nunjukkeun naon bédana utama antara kadua édisi Windows 10.

Kirim surélék sacara ageung

Kirim surélék sacara ageung

Dina Internét kami tiasa mendakan sajumlah ageung aplikasi sareng jasa anu ngamungkinkeun kami ngirim email sacara ageung, kami nunjukkeun anu paling penting