Epic Games méré urang buruan petualangan Kota Kuningan

Unduh Kota Kuningan gratis

Salila sababaraha taun, éta beuki umum pikeun ningali kumaha pamekar ageung nyiptakeun platform distribusi nyalira (Epic Games and Origin) atanapi pasangan sareng sababaraha anu parantos aya sareng didirikeun di komunitas pamuter, sapertos Steam., raja anu henteu dibantah pasar video game.

Sababaraha bulan ka pengker, Epic Games ngaluncurkeun platform na nyalira pikeun janten alternatif pikeun Steam, tapi sanaos kahoyong sareng kaunggulan ékonomi anu ditawarkeun dibandingkeun saingan utamina, Steam, sigana mah lakonanana henteu lancar. Sanaos kitu, éta tetep nyobian sareng unggal bulan éta masihan kaulinan pikeun para pangguna.

Kaulinan anu Epic Games nempatkeun ka urang salami bulan Juni nyaéta Kota Kuningan, kaulinan anu urang bakal janten maling anu wani, petualangan aksi jalma-heula anu diciptakeun ku jalma anu sami dina tukangeun saga BioShock.

Dina raraga merangan musuh, urang gaduh scimitar sareng pecut pisan serbaguna, Sareng saha urang kedah jalan ka jantung kota metropolis anu ngagedékeun, sadayana dina setting Arab dimana urang bakal nyanghareupan asuransi urang upami waktosna béak.

Kumaha cara ngaunduh Kota Kuningan gratis

  • Pikeun tiasa ngaunduh kaulinan ieu, urang kedah percanten ka nyalira hiji akun di Epic Games. Upami anjeun pamaén Fortnite dina salah sahiji platform na, anjeun parantos gaduh salah sahiji pikeun anjeun. Upami ieu sanés masalahna, anjeun kedahdidatangan tautan ieu kanggo nyiptakeunana.
  • Teras, saatos urang ngalebetkeun data tina akun Epic Games urang, urang kedah waé pencét dina tautan ieu pikeun ngakses alamat tempat kaulinanna aya kanggo ngagaleuh sapinuhna gratis.
  • Upami aplikasi Epic Games dipasang dina komputer, éta kedahna ngalaksanakeun pamilarian ku namina gim dina raraga ngamangpaatkeun panawaran ieu.

Kota sarat Kuningan

  • Windows 7 64-bit atanapi langkung luhur.
  • Prosesor Dual Core 2,4 GHz atanapi saluhureuna.
  • 4 GB RAM minimal.
  • Grafik GeForce GTX 550 atanapi minimum anu sami.
  • DirectX 11
  • 4 GB rohangan panyimpenan.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.