Kumaha cara ngagunakeun telepon anjeun salaku Webcam dina Windows

Nalika nelepon video, upami urang aya di bumi atanapi tempat damel urang sareng urang gaduh webcam dina komputer urang, urang tiasa nganggo smartphoe urang, tapi kanyamanan anu ditawarkeun ku keyboard sareng mouse urang moal pernah mendakanana dina smartphone urang.

Untungna, upami smartphone urang gaduh kaméra, urang tiasa nganggo éta dina komputer urang ngalangkungan aplikasi. Kami ngobrolkeun DroidCam, aplikasi anu ngamungkinkeun kami ngarobah smartphone Android urang kana Webcam pikeun komputer anu dikokolakeun Windows urang.

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngaunduh aplikasi dina alat sélulér urang. DroidCam sayogi dina dua vérsi, anu gratis kalayan fungsi terbatas sareng anu mayar, versi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngaktipkeun lampu kilat, ngaktipkeun fokus otomatis, balik sareng muter gambarna. DroidCam henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang nganggo kaméra tina smartphone kami salaku webcam, tapi ogé, éta ogé ngamungkinkeun kami nganggo mikropon tina sami dina komputer urang.

Unduh DroidCam Wireless Webcam

Unduh DroidCam Wireless Webcam Pro

Sakali kami parantos ngaunduh aplikasi Android, urang kedah unduh aplikasi kanggo Windows, aplikasi anu kalebet supirna supados urang tiasa nganggo Webcam smartphone urang jarak jauh, ngalangkungan Wi-Fi, tanpa kedah nyambungkeun smartphone urang kana komputer urang.

Sakali dipasang, urang muka aplikasi dina smartphone Android urang sareng engké dina PC urang. Dina aplikasi Windows, urang kedah tuliskeun data IP anu ditingalikeun dina smartphone urang dibarengan port ditampilkeun (jumlah ieu biasana henteu bénten-bénten sahingga sigana moal diperyogikeun pikeun ngarobih na).

Sakali kami leres ngalebetkeun sadaya data, pencét dina Start. Upami data na leres, aplikasi bakal nembongkeun gambar tina kaméra smartphone. Tungtungna, urang ngan ukur kedah muka aplikasi anu ku kami hoyong dianggo kaméra smartphone kami salaku Webcam sareng dina sumber pidéo pilih Droidcam.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.