KEYVER AO, terminal anu munggaran nganggo keyboard fisik sareng Windows 10 Mobile

kever ao

Salami sababaraha taun terminal sélulér nganggo layar ageung sareng dispense ku keyboard fisik pikeun milih anu virtual kalayan langkung seueur fitur dibanding lanceukna anu tiasa dipasihkeun ku tombol. Éta logis yén, upami urang gaduh ukuran tinangtu pikeun telepon urang, éta ngagaduhan layar pangageungna pikeun nikmati eusi multimédia anu tiasa ditawarkeun ku jaman digital ieu. Nanging, teu sadaya jelema peryogi layar ageung Sareng, pikeun masarakat éta yén dugi ka ayeuna kedah netep kana sistem operasi Android, berita ieu didaptarkeun.

Anyar-anyar ieu, pabrik Cina wani asup ka dunya Windows 10 Mobile sareng tarohan anu picilakaeun tapi ku pandangan bisnis anu saé, alamat séktor anu hilap di pasar: pangguna terminal kalayan keyboard fisik.

Sapertos telepon tina Nokia anu teu aya taun-taun ka pengker, éta KEYVER AO gaduh layar AMOLED 3.5 inci leutik (diménsi lumayan dikirangan upami urang ngabandingkeun sareng standar ayeuna 5 atanapi 5.5 inci) sareng resolusi qHD diskrit 960 × 540 MPx kalayan 314 dpi. Naha bakal cekap pikeun nyayogikeun pangalaman anu cekap tina kamampuan anu ditawarkeun ku sistem operasi?

Interiorna diwangun ku a 6 prosésor inti tapi tanpa nangtoskeun modél na. Batréna 3000 mAh sareng éta bakal tipayun nyayogikeun otonomi anu cekap kanggo sési panggunaan anu lengkep. Sareng kumaha urang moal tiasa malire, ngagaduhan keyboard fisik sayogi dina dua warna (hideung bodas) anu ogé ngingetkeun modél Nokia lami, diluyukeun sareng ukuran layar sareng konci tengahna anu bakal janten tombol mimitian sistem. Jelas yén fitur utama anu ditawarkeun ku terminal ieu nyaéta cenah keyboard.

KEYVER-AO-1

Tanpa janten terminal anu optimal pikeun maén atanapi mainkeun eusi multimédia, leres mungkin cekap kanggo panggunaan telepon sadidinten, nganjang halaman sareng ningali eusi dina forum sosial. Ditujukeun pikeun jalma-jalma anu masih henteu ngontrol keyboard virtual, panginten terminal ieu mangrupikeun anu mimitina tina seueur anu sanés anu bakal urang tingali kahareupna ku kontrol fisik anu diadaptasi.

Dina waktos ayeuna teu aya anu diumumkeun ngeunaan harga, tanggal rilis, atanapi kasadiaan na saluareun wates wétan. Kami bakal ngajantenkeun anjeun inpormasi upami aya inpormasi lengkep diumumkeun.

Kumaha saur anjeun ngeunaan warta ieu? Naha anjeun sono kana keyboard fisik dina terminal anjeun? Naha anjeun mikir pikeun kéngingkeun telepon anu ngempelkeun éta dina biaya layar na?


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.