Kontrol + B: kagunaan pintasan keyboard ieu pikeun Windows

Teclados

Salami mangtaun-taun, Microsoft sering nyobian usaha hébat pikeun ngahijikeun seueur pintasan keyboard dina sistem operasi Windows na. Hal ieu dilakukeun utamina pikeun ningkatkeun kagancangan anu sistemna dianggo pikeun pangguna na, kumargi ku cara ieu langkung gampang pikeun ngalaksanakeun tindakan anu paling populér.

Nanging, kaleresan aya sababaraha cara pintas keyboard sapanjang sistem operasi, sareng henteu sadayana ogé kawéntar, sabab sampurna tiasa janten kasus potong kompas keyboard diwangun ku Kontrol + tombol B, anu panginten tiasa kapaké pisan dina sababaraha aspék.

Larapkeun téks kandel dimana waé nganggo Control + B

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun, sanaos leres yén aya pintasan keyboard anu cocog sareng Windows anu cukup populér, aya sababaraha anu sanés anu kawéntar atanapi anu nolak, sapertos kasus Control + B, anu misi utami nyaéta ngarobih téks janten kandel.

Ku cara kieu, upami anjeun nganggo sababaraha parangkat lunak sapertos pangolah kecap, salaku conto, anjeun bakal kamungkinan milih sempalan téks anu anjeun jiptakeun sareng, ku mencét Control + B dina keyboard komputer anjeun, anjeun bakal tiasa ngahargaan kumaha éta janten disorot dina kandel, anu tiasa manpaat dina sababaraha kasus.

Teclados
Tulisan anu aya hubunganana:
Control + Z - Kumaha anjeun nganggo pintasan keyboard ieu dina Windows?

Dina cara nu sami, sebutkeun éta Pintasan keyboard ieu tiasa dianggo sacara praktis dina sagala aplikasi anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun téks anu diformat, janten moal aya masalah dina ngagunakeunana contona dina prosesor kecap sapertos Microsoft Word atanapi dina aplikasi sapertos email, tapi dina waktos anu sasarengan éta ogé bakal diintegrasikeun janten cekap sareng sababaraha situs wéb, sapertos anu tiasa kasus WordPress atanapi Blogger, sareng anu sanésna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.