Defender Control: aktipkeun atanapi nonaktipkeun Windows Defender sakumaha anjeun resep

Windows bek

Kalayan datangna Windows 10, Windows Defender mimiti dilebetkeun sareng diaktipkeun sacara standar, antipirus Microsoft sorangan éta bakal ngajagaan anjeun tina seueur ancaman online. Ieu mangrupikeun hal anu rada manpaat pikeun nyingkahan malware dina komputer anjeun, khususna ngémutan yén ti saprak anjeun masang Windows dugi ka kéngingkeun antipirus anjeun nyalira, upami anjeun pikahoyong, sababaraha waktos lumayan lami.

Nanging, anu leres nyaéta Windows Defender henteu ngabantosan dina sadaya kasus ogé. Éta tiasa ngahasilkeun masalah kasaluyuan sareng parangkat lunak sanés, nyegah ngajantenkeun file-file anu anjeun peryogikeun atanapi sacara umum, janten ngaganggu. Upami ieu kasus anjeun sareng anjeun kedah nganonaktifkeun lengkep, Defender Control bakal tiasa ngabantosan anjeun pisan.

Bosen sareng Windows Defender? Panggihan kumaha carana ngatur éta berkat Defender Control

Dina hal ieu, kudu dicatet yén Microsoft sorangan nawiskeun kamungkinan pikeun nganonaktipkeun program ieu kanggo samentawis, sedemikian rupa sehingga henteu ngaganggu anjeun upami anjeun hoyong. Ayeuna, kaleresan fungsi ieu henteu sakumaha gunana sigana saprak saatos sababaraha waktos nilai-nilai tiasa gampang dirobah. Masalahna sumping nalika ngeunaan nganonaktifkeun lengkep, sabab éta peryogi parobihan kana pendaptaran sistem.

Najan kitu, salaku solusi asalna Defender Control. Hatur nuhun kana alat leutik ieu anu henteu nyéépkeun teuing atanapi nyéépkeun sumberdaya, anjeun bakal ngagaduhan kamungkinan ngarobih Windows Defender iraha waé anu anjeun pikahoyong.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana ngaluarkeun aplikasi tina panangtayungan Windows Defender

Sakumaha tiasa ditingali dina tangkepan layar, aplikasi anu dimaksud pisan saderhana. Kalayan tombol kahiji sareng kadua anjeun tiasa mareuman atanapi ngaktipkeun Windows Defender deui tanpa mampuh ngarobih setélan nyalira, ngajaga kontrol lengkep. Sareng, di sisi anu sanésna, upami anjeun hoyong atur sacara manual pikeun sababaraha diréktori atanapi anu sami, Anjeun tiasa ogé ngalakukeun éta ku ngaklik menu alat éta sorangan, sanaos panggunaan utama sapertos anu disebatkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.