Kontrol volume komputer ku roda mouse

Salah sahiji parobihan éstétis anu sumping tina panangan Windows 10 dipendakan dina kontrol volume, kontrol volume anu ditingalikeun dina layar nalika urang berinteraksi sareng éta ngalangkungan tombol pakakas urang, fungsionalitas anu langkung raoseun sareng visual tibatan anu tradisional.

Sakumaha ilahar pikeun mendakan kibor anu nawiskeun kamungkinan pikeun ngatur volume peralatan urang ku tombol khusus (dina sababaraha fungsi ieu sayogi ku mencét tombol fn sateuacanna), leres ogé yén ku beurit éta ogé ngempelkeun roda . pamindahan sababaraha tombol tambahan anu sanés.

Dina hal ieu, urang bakal nunjukkeun kumaha, ngaliwatan roda beurit, urang tiasa ngatur kadali volume tim kami, fungsi anu idéal pikeun nalika urang maénkeun pilem dina komputer urang dimana urang teras-terasan kapaksa ngahurungkeun polumeu, salami urang henteu nganggo VLC.

VLC, salah sahiji pamuter pidéo anu pangsaéna pikeun Windows, ngamungkinkeun kami pikeun ngatur kadali polumeu langsung tina roda mouse. Upami anjeun nganggo aplikasi sanés pikeun nongton pidéo paporit anjeun sareng anjeun henteu hoyong berinteraksi sareng keyboard kanggo ngendalikeun sora, anjeun tiasa nganggo aplikasi tbVolScroll, aplikasi anu ngamungkinkeun urang pikeun ngendalikeun sora pakakas urang tina roda mouse.

Béda sareng aplikasi sanés anu ngamungkinkeun urang nambihan fungsionalitas anu henteu sayogi sacara asli di Windows, TbVolSroll henteu dipasang dina komputer urang (Éta dibabawa), éta mangrupikeun aplikasi anu urang tiasa nambihan kana mimiti komputer urang sahingga unggal-unggal urang lebet, aplikasi éta dieksekusi sareng urang tiasa ngendalikeun polumeu nganggo roda mouse.

Pikeun nuliskeun setélan aplikasi, urang kedah mencét tombol mouse katuhu sareng upami urang hoyong ngendalikeun tingkat polumeu sareng presisi, urang kedah mencét tombol Alt nalika mindahkeun roda gulung.

TbVolScroll sayogi kanggo diunduh gratisPeryogi Windows 7 sahenteuna 32 atanapi 64 bit sareng nempatan 68 kb, janten upami urang nambihan kana login komputer urang, urang bakal boro-boro ningali waktos login anu langkung lami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.