Kosongkeun daur ulang sampah sacara otomatis sawaktos anjeun ngamimitian komputer

Wadah runtah

Wadah runtah. Daur ulang bin barokah. Tong ngadaur ulang mangrupikeun salah sahiji penemuan komputer anu pangsaéna sareng yén éta parantos nyalametkeun kami tina langkung ti hiji rurusuhan, salami urang henteu ngagaduhan kabiasaan ngaleungitkeun éta teras-terasan sabab urang henteu resep ikon anu ditingalikeun nalika pinuh.

Daur mulang bin dikonfigurasi sahingga otomatis kosong unggal 30 dinten upami pangguna henteu ngalakukeun éta sateuacan. Ku cara kieu, urang bakal tiasa malikeun file atanapi dokumén anu parantos kami kirimkeun ka gondong ku teu dihaja atanapi dihaja. Nanging, aya sababaraha pangguna anu sok hoyong ningali éta kosong.

Upami anjeun henteu biasana nganggo komputer pikeun jalan, tapi anu utama dianggo nyaéta video games, nonton pilem atanapi tujuan naon waé, sigana éta pikeun salawasna gaduh saloba mungkin, urang hoyong ngosongkeunana sateuacan mareuman komputer, nalika urang ngirim kontén kana sampah atanapi nalika urang lebet kana komputer urang.

Upami kabutuhan urang ngalangkungan anu terakhir, urang kedah nganggo aplikasi gratis anu disebat Otomatis Daur mulang Bin. Aplikasi ieu ngamungkinkeun urang diantara sababaraha pilihan anu sanés, kosongkeun sampah daur ulang sacara otomatis unggal-unggal urang ngamimitian komputer.

Daur ulang tempat kosong sacara otomatis

Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah ngaksés setélan aplikasi setélan sareng parios kotakna Dina ngamimitian OS Windows. Pilihan séjén anu ditawarkeun ku aplikasi Auto Recycle Bin ngamungkinkeun urang pikeun netepkeun wates maksimum yén bin ulang tiasa nempatan peralatan urang sareng waktos maksimal aranjeunna tiasa tetep aya dina éta.

Duanana fungsi sayogi ngalangkungan pilihan konfigurasi Windows, janten teu perlu nganggo aplikasi pikeun ngarobih nilai-nilai ieu. Nanging, asli, urang moal tiasa ngonpigurasikeun komputer pikeun ngosongkeun sampah saat ngamimitian.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.