Kumaha balik deui ka Windows 10 tina Windows 11

balik deui ka windows 10

Dina Oktober 2021, Microsoft ngarilis naon versi panganyarna tina sistem operasi na nepi ka kiwari: Windows 11. Tahap anyar dina sajarah ieu disambut ku pendapat dicampur: bari loba pamaké éta sumanget pikeun masang éta, loba batur tetep horéam. Malah aya nu malah geus milih pikeun ngabenerkeun, mutuskeun Balik deui ka Windows 10 tina Windows 11.

Alesanana rupa-rupa. Memang dina minggu kahiji aya laporan loba gangguan anu laun-laun dilereskeun. Bug ieu mungkin geus sawaréh overshadowed fitur anyar jeung perbaikan nu versi anyar dibawa. Éta ogé kamungkinan yén desain énggal henteu acan réngsé ngayakinkeun pangguna anu parantos diadaptasi sacara sampurna Windows 10.

Sababaraha novelties anu Windows 11 dibawa aya hubunganana sareng estetika, nawarkeun loba pilihan pikeun ngaropea penampilan sistem nurutkeun rasa jeung karesep urang. Diantarana nyaéta pikeun ngawétkeun desain Windows 10.

Ogé incorporates perbaikan metot dina watesan kaamanan. Di antarana nangtung kaluar Chip TPM, asuransi pikeun nyegah parangkat lunak jahat ngainféksi komputer sareng nyebarkeun gancang kana jaringan. modul TPM ieu terpadu kana motherboard nu, ngajaga konci enkripsi, Kapercayaan pamaké, sarta data sénsitip séjén.

Pikeun sésana, Windows 11 nawarkeun antarbeungeut pamaké anyar, cara anyar pikeun ngatur desktop, kamampuhan pikeun masang aplikasi Android, kitu ogé cara anyar ngagunakeun widget tur meunangkeun mangpaat pangseueurna ti aranjeunna.

Mana anu langkung saé, Windows 10 atanapi Windows 11? Kami moal lebet ka dieu pikeun nangtoskeun versi mana anu langkung saé. Aya seueur pendapat sareng sudut pandang ngeunaan masalah ieu, kalayan alesan pikeun sareng ngalawan. Dina sagala hal, dulur boga hak pikeun ngarobah pikiran maranéhanana sarta menerkeun, lamun maranéhna nganggap yén ieu téh hal katuhu pikeun ngalakukeun. Janten, naon waé alesanana, urang badé ningali léngkah-léngkah anu kedah urang laksanakeun pikeun ngabatalkeun tindakan ieu sareng uih deui ka Windows 10 ti Windows 11.

Salila 10 poé sidang

balik deui ka windows 10

Kabeneran nyaéta Microsoft, bari nyorong sadayana masang Windows 11, ogé panginten nawiskeun pilihan pikeun balik deui ka pangguna Windows 10 saatos nyobian versi énggal. Masalahna nyaéta ngan ukur nawiskeun margin 10 poé sanggeus ngaronjatkeun kana Windows 11. Sanggeus éta periode waktu, kamungkinan disappears. Metodeu anu ditawarkeun Microsoft ka kami nyaéta kieu:

  1. Munggaran sadaya, urang kudu ngasupkeun Setélan Windows.
  2. Aya urang buka bagian "Sistem" sareng milih pilihan na "Pamulihan".
  3. Dina bagian ieu urang manggihan pilihan pikeun cageur atawa ngareset Windows. Di dinya urang kudu milih Pilihan "Balik". (sanajan ngan bakal muncul lamun urang masih dina jandela 10 poé).
  4. Upami urang aya dina wates waktu, jandela bakal muncul dimana Microsoft naroskeun ka urang nunjukkeun alesan kunaon urang mutuskeun pikeun uih deui ka Windows 10. Inpormasi ieu penting pisan pikeun Microsoft sabab masihan anjeun konci pikeun ngalereskeun kamungkinan kasalahan sareng kakurangan Windows 11.
  5. Sateuacan neraskeun, rupa-rupa béwara ditampilkeun ngeunaan parobahan konfigurasi atanapi aplikasi anu dipasang anu bakal leungit nalika parobihan. Teras we klik "Teras".
  6. Tungtungna, sadaya anu tetep nyaéta ngaklik tombol "Balik deui ka Windows 10» sareng ngantosan tim kami ngalaksanakeun prosésna.

Sanajan kitu, loba pamaké bisa geus nyieun kaputusan pikeun pindah deui ka Windows 10 lila sanggeus éta jaman kahadean kadaluwarsa. Naon anu tiasa dilakukeun dina kasus éta?

Sanggeus 10 poé sidang

Upami urang nyandak kaputusan pikeun ngalih tina Windows 11 ka Windows 10 saatos 10 dinten kaku, pikeun ngaéksekusi reversion diperyogikeun. ngalakukeun pamasangan bersih. Ieu léngkah-léngkah pikeun ngalakukeunana:

  1. Munggaran sadaya, urang kudu indit ka windows 10 kaca tur ngundeur alat nyieun média.
  2. Di dinya urang kedah ngaéksekusi file MediaCreationTool, narima kaayaan jasa.
  3. Nalika talatah nembongan "Anjeun badé kumaha?", pilih Ningkatkeun PC ieu ayeuna teras klik dina "Teras". Ieu bakal ngamimitian undeuran versi panganyarna tina Windows 10 anu sayogi. Durasi prosés bakal gumantung kana laju sambungan internét urang.
  4. Sakali undeuran parantos réngsé, klik dina "Teras", saatos éta wizard instalasi bakal ngamimitian *.
  5. Tungtungna, urang kedah nutup sadaya aplikasi anu dijalankeun sareng nyimpen sadaya file. Sakali ieu rengse, urang tiasa klik dina "Masang".

Anjeun kedah sabar sabab pamasangan Windows 10 tiasa nyandak sababaraha waktos. Salila hambalan panungtungan ieu mungkin yen komputer urang restarted sababaraha kali.

(*) Punten dicatet: sateuacan ngabéréskeun prosés pamasangan, urang bakal ngagaduhan kasempetan ningali kasimpulan pilihan urang. Di dinya, dina pilihan "Robah naon anu kudu dijaga", urang kedah milih "Euweuh".


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.