Kumaha cageur kecap akses konéksi Wi-Fi sareng Windows 10

Wifi

Sandi pikeun sambungan Wi-Fi urang sanés anu kami anggo sacara rutin. Nyatana, urang ngan ukur kedah milarian nalika kedah kaitkeun alat anyar kana jaringan Wi-Fi urang. Béda sareng sandi sanésna, janten bank kami, jaringan sosial kami, akun email kami ... kecap akses Wi-Fi upami urang tiasa nyeratna dimana waé di bumi urang.

Ku cara ieu, nalika urang hoyong émut naon éta, urang henteu kedah gélo nyobian pikeun milari naon éta. Upami anjeun kaleungitan kertas éta, sareng di bagian handap router anjeun anjeun moal mendakan data éta (sababaraha operator henteu kalebet atanapi éta dihapus dina waktosna), urang kapaksa ngahurungkeun kana Windows.

Kanggo terang naon kecap konci jaringan Wi-Fi urang, tina jaringan Wi-Fi anu pakait sareng alat-alat urang, urang kedah ngalaksanakeun léngkah-léngkah anu urang jéntrékeun di handap ieu.

Abdi hilap kecap akses WiFi kuring

  • Mimiti, urang kedah pencét kana ikon anu ngagambarkeun sambungan Wi-Fi anu aya dina taskbar, gigireun waktosna, ku tombol katuhu teras pencét dina Buka Setélan Jaringan sareng Internét.
  • Teras, dina bagian éta Setélan jaringan pencét canggih dina Ngarobih pilihan adaptor.
  • Teras jandela énggal bakal dibuka sareng sambungan jaringan tina tim kami.
  • Dina léngkah salajengna, urang nempatkeun mouse dina jaringan Wi-Fi anu urang sambungkeun sareng pilih kaayaan.
  • Jandéla konfigurasi bakal ditingalikeun dimana urang kedah pencét Pasipatan nirkabel.
  • Jandéla anyar bakal dibuka, dimana urang kedah pencét dina tab Kaamanan sareng centang kotak Tembongkeun karakter sahingga kecap akses ditampilkeun dina bagian konci kaamanan Jaringan.

Upami urang sanés pangurus akun Windows, urang moal tiasa aksés inpormasi ieu, maka urang bakal kapaksa émut kecap akses liwat aplikasi pihak katilu anu disebat Wétan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.