Kumaha cageur file anu teu dihaja dihapus atanapi dihapus

cageur file dihapus atanapi dihapus

Tina Windows News, urang teras nyarankeun pikeun salinan biasa sadaya file, sahingga upami hard drive urang lirén damel, anjeun henteu mendakan diri anjeun dina kaayaan anu pikaresepeun kusabab henteu tiasa malikeun deui. Nyingkronkeun file urang dina awan mangrupikeun padika anu épéktip pikeun nyingkahan kaleungitan data urang.

Nanging, aya seueur pangguna anu, kusabab kabodoan atanapi lalawora, aranjeunna henteu ganggu pikeun ngalakukeun cadangan biasa atanapi dina nyingkronkeun file ku layanan panyimpenan awan, boh OneDrive (pilihan anu pangsaéna sabab éta asli kagabung kana Windows 10), Google Drive ...

Dina kasus ieu, urang kapaksa nganggo aplikasi recovery data, sapertos anu ditawarkeun ku EaseUS Data Recovery Wizard. Aplikasi anu ngamungkinkeun urang cageur file dihapus sacara ngahaja atanapi teu dihaja, gampang pisan dianggo, kumargi sadayana prosésna otomatis. Tapi henteu ngan ukur urang tiasa milarian file anu dihapus, tapi kami ogé tiasa ngémutan file tina partisi anu parantos kami hapus, tina drive anu parantos kami pormat ...

Data naon anu tiasa kuring pulih saatos dihapus

cageur file dihapus atanapi dihapus

Cageur file dihapus

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nalika sacara manual atanapi henteu dihaja mupus file nyaéta buka salah sahiji penemuan anu paling saé dina komputasi: tong ngadaur deui. Sadaya sistem operasi ngagaduhan tempat sampah masing-masing, tempat sampah dimana sadaya file anu kami hapus tina hard drive urang angkat, janten éta tempat mimiti anu urang kedah konsultasi sateuacan angkat ka aplikasi ti pihak katilu.

Jandéla asli ngajaga sadaya file dina tempat sampah pikeun 30 dinten atanapi dina rohangan anu urang parantos netepkeun sacara asli (sacara standar éta 4 GB). Upami 30 dinten parantos kalangkung file na dihapus, file na bakal ngaleungit tina Sampah. Hal anu sami kajadian upami ukuran sampah tiasa ngaleuwihan 4 GB.

Dina dua kasus, urang kedah nganggo aplikasi pikeun cageur file anu dihapus, kumargi ieu sacara fisik ngaleungit tina sistem kami, tapi kami masih gaduh pilihan pikeun meunangkeun éta. Ieu sanés pilihan énggal ti dunya komputasi anu anyar, nyatana MS-DOS 6.0 parantos kalebet aplikasi undelete.exe, aplikasi anu ngamungkinkeun urang di awal taun 90an pikeun pulih file anu dihapus.

Salaku waktos parantos kaliwat, operasi aplikasi ieu parantos ningkat pisan, janten ayeuna praktis henteu mungkin pikeun henteu tiasa malikeun jinis file naon waé anu parantos ngaleungit ti tim kami.

Cageur file tina partisi anu dihapus

cageur file dihapus atanapi dihapus

Seueur pangguna anu ngadamel partisi tina hard disk anu sami, pikeun nyimpen sadaya file sacara mandiri tina sistem operasi sareng aplikasi anu dipasang, janten upami Windows mimiti nunjukkeun gejala kacapean, urang tiasa pormat drive sareng pasang deui salinan bersih tanpa kedah ngadamel salinan file kana drive anu sanés.

Sanaos leres yén cara ieu cekap, éta henteu leres. Éta henteu leres, sabab partisi henteu langkung ti bagian tina hard disk anu urang akséskeun saolah-olah éta unit fisik anu sanés. Upami hard drive utama lirén damel, data anu disimpen ogé bakal teu tiasa diakses, sareng upami urang teu acan dicadangkeun, drama na dimimitian.

Untungna, berkat aplikasi pamulihan file, urang ogé tiasa aksés file anu kapendak dina partisi anu lepat, anu parantos dipiceun sareng upami hard drive sadayana parantos mimiti nunjukkeun karusakan fisik, ngundang urang pikeun ngagantikeunana.

Cageur file tina drive anu diformat

Pormat drive mangrupikeun padika anu paling gancang pikeun tiasa ngahapus unggal file anu aya dina drive panyimpenan, naha éta hard drive, kartu mémori, pendrive, hard drive éksternal ...

Modeu pormat anu dijalankeun ku Windows sacara standar, tanggel waler pikeun mupus masing-masing file, tapi ngamungkinkeun urang pikeun meunangkeun deui aranjeunna upami urang nganggo aplikasi pamulihan data, kumargi éta henteu mulihkeun hard drive kana kaayaan pabrik aslina.

Pikeun balikkeun hard drive kana kaayaan anu sami sareng nalika asalna ti pabrik, urang kedah ngalakukeun pormat tingkat handap, jinis pormat anu ngaleungitkeun sadaya data tina hard drive urang tanpa kamungkinan pamulihan. Pikeun tiasa ngalakukeun pormat jenis ieu, urang kedah ngaunduh aplikasi pihak katilu, kumargi Windows henteu asli nawiskeun kami opsi ieu, janten upami anjeun parantos ngaformat hard drive anjeun sareng Windows, anjeun bakal tiasa nampi data anu dina éta.

File dihapus ku virus, pareum listrik, sistem nabrak ...

cageur file dihapus atanapi dihapus

Alesan naha file tiasa ngaleungit tina hard drive, pendrive, kartu mémori, drive éksternal urang ... sanés ngan ukur kusabab teu dihaja atanapi dihapus sacara manual ku pangguna, atanapi kusabab hard drive kami parantos lirén damel. Duka teuing aya faktor éksternal anu tiasa mangaruhan kasadiaan ti arsip urang.

Abdi nyarioskeun virus, pareum listrik, nabrak sistem ... kaayaan acak anuyén pangguna moal tiasa ngantosan iraha waé. Nalika hard drive mimiti gagal, urang gancang sadar yén éta nyandak waktos langkung lami tibatan normal pikeun muka aplikasi, ngamimitian sistem ... janten urang tiasa nyandak ukuran anu saluyu sahingga waktuna nalika éta jalan, urang moal kaleungitan data anu disimpen .

Ngalereskeun file sareng video anu rusak

Aplikasi anu ngamungkinkeun urang cageur file dihapus sacara ngahaja atanapi teu dihaja, ngamungkinkeun urang cageur (sakantenan kaleuleuwihan) file anu ngaleungit tina hard drive urang. Nanging, perkawis gambar atanapi pidéo, file anu umumna langkung seueur dina hard disk, ieu bisa jadi ruksak atanapi korup.

Solusi anu ditawarkeun ku EaseUS Data Recovery ngamungkinkeun urang ngalereskeun kaseueuran file anu panginten parantos rusak kusabab ngaleungitkeunna dina format video MP4 sareng MOV sareng format JPG / JPEG dina format gambar, fungsi anu saeutik pisan aplikasi anu nawiskeun kami. Henteu janten masalah upami data na aya dina hard drive, dina unit panyimpenan éksternal, pendrive, kaméra kompak atanapi kaméra pidéo ...

Jenis file naon anu tiasa urang pulih

cageur file dihapus atanapi dihapus

Masing-masing file nempatan mangrupikeun ruang anu dialokasikeun dina hard disk, henteu paduli formatna, janten kamungkinan pikeun milarian file henteu dumasar kana jinis file. Naon ieu hartosna? Saderhana, urang tiasa cageur naon waé jinis fileNaha éta dokumén Word, file PDF, spreadsheet Excel, presentasi Powerpoint, gambar dina JPEG, GIF, PSD, RAW ... pidéo dina AVI, MPEG, MP4, MOV ... file audio dina MP3, format WAV, WMA, M4A .

Komo sagigireun ogé ngamungkinkeun urang cageur file tina aplikasi email sareng jinis file anu sanés sapertos gambar dina format ISO, file anu dikomprés dina ZIP, halaman wéb dina format HTML ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.