Kumaha cageur kecap akses administrator Windows 10

Windows 10

Seueur pangguna nganggo Windows 10 nganggo akun administrator. Ieu mangrupikeun hal anu masihan seueur kaamanan dina sababaraha kasus. Hanjakalna, meureun aya waktos sandi anjeun leungit atanapi anjeun henteu émut. Éta mangrupikeun masalah anu ageung, sabab urang kedah gaduh aksés kana akun éta, sanaos aya cara pikeun ngungkulanana upami ieu kajantenan.

Sanaos aya sababaraha cara, aya cara anu paling raoseun, kumargi éta ngamungkinkeun kami pikeun ngahanca kecap konci dina sababaraha léngkah. Janten upami anjeun gaduh akun pangurus di Windows 10, anjeun tiasa ngagaduhan kecap akses deui nalika ieu kajantenan.

Kamungkinan besar, anjeun nganggo akun Microsoft. Kusabab kitu, upami ieu masalahna, maka éta gampang pisan pikeun tiasa aksés aksés sandi ieu deui dina Windows 10. Anu kedah urang lakukeun nyaéta ngareset kata sandi pikeun akun éta. Hal anu dimungkinkeun dina halaman dukungan Microsoft, dina tautan ieu.

Windows 10

Dina halaman wéb ieu kami kedah angkat nuturkeun léngkah anu ditingalikeun dina layar. Anu kedah urang lakukeun nyaéta ngalebetkeun akun, salian ti gaduh nomer telepon anu tiheula urang lebetkeun, upami aya kaayaan sapertos kieu iraha waé.

Hal anu biasa nyaéta kode bakal dikirim ka telepon anjeun, Sangkan anjeun tiasa kéngingkeun aksés deui kana akun. Kusabab dipenta pikeun nyieun kecap akses anyar, yén urang bakal tiasa émut. Ieu bakal masihan kami aksés kana akun administrator Windows 10 ku cara kieu. Teu kedah lami teuing.

Mangrupikeun prosés anu éta henteu rumit teuing sareng éta pasti bakal janten bantosan anu saé pikeun kami. Janten upami iraha waé anjeun ngagaduhan masalah ieu dimana anjeun kaleungitan kecap akses administrator Windows 10, maka metode ieu kedah ngabantosan.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.