Kumaha cara masang gambar ISO dina Windows 10

Gambar ISO

File ISO henteu langkung henteu ngan ukur file anu dikomprés anu ngandung masing-masing file anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun pamasangan sasarengan sareng struktur file anu saluyu. Jenis format ieu dianggo pikeun sistem operasi atanapi kanggo aplikasi anu langkung lami, aplikasi anu peryogi struktur file anu parantos ditangtoskeun pikeun dipasang.

Kusabab sababaraha taun, file pamasangan aplikasi parantos dikempelkeun kana file anu tiasa dieksekusi, arsip anu sacara otomatis unzip kanggo ngalaksanakeun prosés instalasi. Upami urang kantos mendakan file tina jinis ieu anu urang kedah buka, maka kami bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa ngalaksanakeunana.

Kusabab Windows 10 pencét pasar di 2016, Microsoft kalebet seueur fungsi anu dugi ka ayeuna peryogi aplikasi pihak katilu. Salah sahiji fungsi éta nyaéta kamungkinan pasang file ISO salaku drive mandiri dina komputer anjeun pikeun tiasa masang aranjeunna atanapi ngaksés konténna.

Hatur nuhun kana kanyataan yén fungsi ieu terpadu, urang henteu kedah masang aplikasi pihak katilu mana waé pikeun kami ngaksés kontén ieu, urang ngan kedah klik dua kali dina file ieu pikeun muka jandéla énggal kalayan eusi aplikasi.

Sakali eusi file ISO parantos dibuka, urang tiasa masangna siga DVD atanapi USB, nyalin file, maca file… Sakali urang parantos réngsé damel sareng file éta, nalika urang ngaktipkeun komputer deui éta bakal ngaleungit tina Windows. Upami urang henteu ngarencanakeun ngabalikan deui Windows, urang tiasa nutup unitna supados éta ngeureunkeun mémori dina komputer urang.

ngusir iso drive

Pikeun nutup unit anu kuring pasang, urang kedah angkat kana file explorer, pasang mouse dina unit anu diciptakeun nalika dipasang, pencét tombol mouse katuhu sareng pilih Ngaluarkeun. Dina waktos éta, file ISO anu parantos kami pasang moal aya deui ogé konténna.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.