Kumaha cara motong gambar dina Windows

Pepelakan Gambar Windows

Nalika ngeunaan ngarobih gambar, urang gaduh aplikasi anu béda-béda pikeun kami, sadayana bébas bari urang milih pakakas anu ditawarkeun ku Microsoft sacara asli. Sanaos leres yén kami ngagaduhan pilihan sanés, henteu nganggo anu ditawarkeun ku Windows pikeun kami henteu masuk akal.

Windows 10 kalebet dua aplikasi anu urang tiasa ngadamel parobihan ukuran, nyorot bagian gambar, muterkeun gambar ... Dina tulisan ieu, kami bakal nunjukkeun kumaha urang tiasa émut gambar dina Windows ngan nganggo aplikasi asli anu Windows 10 kaasup.

Kuring ngobrolkeun aplikasi: cet y poto. Paint mangrupikeun éditor gambar Windows anu ngiringan kami pikeun sababaraha vérsi Windows, janten upami anjeun henteu nganggo Windows 10 sareng hoyong motong gambar, anjeun tiasa ngamangpaatkeunana, kumargi éta Windows ka Windows 98, upami éta ingetan henteu gagal kuring.

Potong gambar dina Windows nganggo Cat

Pikeun muka gambar nganggo Paint, sanés Photos, anu mangrupikeun paningali standar dina Windows 10, urang kedah nempatkeun mouse dina gambar anu urang hoyong puterkeun, pencét tombol katuhu sareng pilih pilihan Édit.

Pepelakan Gambar Windows

  • Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta pencét dina kotak Pilih sareng netepkeun daérah anu urang hoyong motong.
  • Sakali kami parantos netepkeun daérah anu urang hoyong potong, pencét dina tombol éta Potong.
  • Sakali perobihanana disimpen, pencét dina tombol pikeun ngahémat parobihan.

Potong gambar dina Windows nganggo Poto

Pikeun muka gambar dina aplikasi Poto Windows asli, urang kedahna waé klik dua kali dina gambar anu urang hoyong buka, kumargi ieu mangrupikeun aplikasi Windows 10 asli pikeun muka poto.

Pepelakan Gambar Windows

  • Sakali kami parantos muka poto, pencét dina Tombol édit pikeun ngaksés pilihan potong gambar.
  • Tungtungna, urang ngan kedah mindahkeun sisi gambar pikeun netepkeun mana daérah gambar anu urang hoyong tetep sapertos anu ditingalikeun dina gambar anu judulna tulisan ieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.