Kumaha carana muka jandela paréntah paréntah dina Windows 10

Windows 10

Dina langkung ti hiji kasempetan, sakumaha anjeun tiasa tingali dina tutorial ieu, urang peryogi gunakeun jandela paréntah paréntah dina Windows 10. Kedah tiasa ngalaksanakeun prosés anu tangtu. Kituna, penting pikeun terang kumaha urang tiasa muka salah sahiji nalika éta nalika urang meryogikeunana. Bagéan anu saé nyaéta, urang gaduh sababaraha cara pikeun ngalakukeun ieu.

Kukituna, anjeun bakal terang sepanjang waktos cara kumaha urang tiasa ngakses jandéla paréntah paréntah nalika urang kedah ngalaksanakeun prosés. Masing-masing cara ieu aya gunana, sanaos aya sababaraha anu langkung gancang tibatan anu sanés.

Janten gumantung kana karesep pribadi anjeun, upami anjeun milari hal anu jauh langkung gancang sareng saderhana, atanapi upami anjeun langkung resep ngalaksanakeun sababaraha undakan. Gumantung kana naon anu anjeun pilari, kami tiasa ngakses jandéla paréntah paréntah ieu dina Windows 10 ku sababaraha cara.

Kotak milarian

Lambang tina sistem

Kahiji cara nyaéta salah sahiji anu paling saderhana anu urang tiasa mendakan. Cukup ku eketik paréntah paréntah dina kotak pamilarian Cortana dina taskbar dina komputer. Dina hitungan sababaraha detik urang bakal kéngingkeun pilihan anu cocog sareng ieu milarian, diantarana urang mendakan pilihan pikeun ngajalankeun sareng muka jandéla paréntah paréntah dina Windows 10. Nyaman sareng épéktip.

Ngagunakeun metode anu sami ieu, urang ogé tiasa nyerat cmd dina kotak search. Hasilna bakal sami sareng bakal nyandak urang kana jandéla anu urang pilari. Duanana cara sami-sami valid dina kaayaan ieu.

Jandéla lumpat

Lumpat

Kadua cara nyaéta salah sahiji anu tiasa dianggo sampurna, sanaos bakal nyandak urang waktos deui sakedik. Janten henteu cocog pikeun pangguna anu kasabaran saeutik. Anu kedah urang lakukeun nyaéta mimiti muka kauntungan pikeun ngajalankeun dina Windows 10. Kanggo ngalakukeun ieu, kami nganggo kombinasi konci Win + R sareng kaunggulan anu dijalankeun dina layar ieu bakal kabuka. Di jerona, dina garis anu urang kéngingkeun, urang kedah nyerat cmd teras urang lebet.

Ngalakukeun ieu bakal dibuka dina hitungan sababaraha detik jandela paréntah paréntah. Sanés sanés pilihan anu laun, tapi peryogi langkung lami sareng aya léngkah tambahan. Kituna, seueur pangguna panginten henteu resep nganggo éta.

Menu dina menu mimitian

Lambang tina sistem

Nalika urang pencét-katuhu dina tombol ménu mimiti dina Windows 10, urang kéngingkeun ménu anu énggal. Urang tiasa ngakses ménu ieu nganggo kombinasi konci, anu dina hal ieu nyaéta Win + X. Maka ménu ieu bakal kaluar, sareng sadaya pilihan anu aya di jerona. Salah sahiji pilihan anu bakal muncul dina daptar nyaéta ajakan paréntah.

Sanaos kedah disebatkeun kitu henteu salawasna sadaya pangguna kéngingkeun pilihan ieu dina ménu ieu. Kuring henteu terang naha éta kajantenan, tapi dina komputer sanés kuring parantos tiasa ningali kumaha nalika nganggo metode ieu pilihan jandéla paréntah ajakan henteu némbongan. Janten meureun aya pangguna anu henteu némbongan dina layar.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.