Kumaha cara muterkeun gambar dina Windows 10

muterkeun jandéla gambar

Nalika ngelaskeun sareng mesen poto-poto anu kami candak nganggo smartphone kami atanapi nganggo kaméra digital, hal anu kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngahapus masing-masing poto anu kabur atanapi henteu ngagambarkeun naon anu urang leres-leres hoyong candak.

Teras, urang kedah muterkeun sadaya gambar kaméra salah tafsir kana orientasi. Muterkeun gambar mangrupikeun operasi anu saderhana pisan anu henteu meryogikeun aplikasi pihak katilu mana waé ti saprak Windows 10, urang gaduh dua alat anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeunana gancang sareng gampang.

Hatur nuhun kana aplikasi cet y poto, kalayan Windows 10 urang henteu ngan ukur tiasa muterkeun gambar naon waé, tapi urang ogé tiasa ngarobih ukuran, motong gambar ...

Kumaha cara muterkeun gambar nganggo Cat

Pikeun muka gambar nganggo Paint, sanés Photos, anu mangrupikeun paningali standar dina Windows 10, urang kedah nempatkeun mouse dina gambar anu urang hoyong puterkeun, pencét tombol katuhu sareng pilih pilihan Édit.

muterkeun gambar Windows nganggo Cat

  • Pikeun muterkeun gambar, urang kedah milarian tombol Puteran teras pencét kana éta pikeun nunjukkeun pilihan anu béda anu ditawarkeun ku aplikasi.
  • Tungtungna, urang kedah klik kana pilihan anu paling dipikaresep ku urang, Puterkeun 90 derajat kénca atanapi ka katuhu atanapi muterkeun 180 derajat.

Aplikasi ieu ogé dipasang dina vérsi Windows anu saacanna, janten urang tiasa nganggo aplikasi ieu pikeun muterkeun gambar di Windows 8, Windows 7, Windows XP ...

Puterkeun gambar nganggo Poto

Pikeun muka gambar nganggo Poto, urang kedah waé klik dua kali dina gambar anu urang hoyong buka, kumargi ieu mangrupikeun aplikasi Windows 10 asli pikeun muka poto.

muterkeun gambar Windows sareng Poto

Pikeun muterkeun gambar, urang kedah pencét kana tombol katilu anu ditingalikeun di luhur aplikasi sababaraha kali dugi ka kami mendakan orientasi anu dipikahoyong dina gambar.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.