Kumaha carana nambihan font kana Windows 10

Nalika vérsi Windows parantos mekar, jumlah fon anu urang tiasa bawaan sacara asli éta parantos ningkat. Font Windows ngamungkinkeun kami nganggo sajumlah ageung font pikeun nyiptakeun naon waé jinis dokumén, komposisi fotografik, spreadsheet, presentasi PowerPoint.

Tangtosna, éta kedah diperhatoskeun yén fon anu dianggo, kedah dipasang dina sadaya alat dimana file badé diédit, kumargi sanésna, file nganggo font standar anu sayogi dina komputer, janten hasilna moal sami sareng upami urang muka atanapi ngédit éta dina komputer anu kami jiptakeun.

Nambahkeun font dina Windows 10 mangrupikeun prosés anu saderhana sareng éta ngan ukur peryogi sababaraha detik. Anu peryogi waktos nyaéta pikeun mutuskeun tipeu mana anu urang hoyong tambahkeun, upami urang parantos mariksa kumaha masing-masingna langkung ti 100 aya dina Windows 10, éta henteu adaptasi sareng kabutuhan naon waé.

Pikeun milarian fon dina Internét, urang kedah ngetik dina Google font hurups, sahingga sajumlah ageung halaman wéb nembongan anu ngamungkinkeun urang ngaunduh, dina kaseueuran kasus, fon dina bentuk lengkep gratis.

Sakali kami parantos ngaunduh font anu urang hoyong tambahkeun kana salinan Windows kami, kami ngan ukur kedah aksés diréktori Windows> Font teras sered kana folder ieu. Dina waktos éta, font na bakal sayogi pikeun sadaya aplikasi anu nganggo font hurup.

Cara séjén pikeun masangna, panginten langkung saderhana sareng kirang rumit, tiasa dipendakan ku mencét dua kali ngalangkungan cai mancur anu parantos kami unduh. Teras, sawangan pikeun éta bakal kabuka teras urang kedah pencét dina Pasang, tombol anu aya di belah kénca luhur jandela tilik.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.