Kumaha cara nelepon ti telepon darat anjeun sareng PC

Telepon ti landline nganggo PC

Dina akhir taun 90an, éta beuki umum ningali jalma ngobrol di jalan ku telepon sélulér, telepon sélulér anu gaduh harga anu mahal pisan, henteu aya sambungan internét sareng fungsina difokuskeun nelepon sareng ngirim pesen téks.

Salaku taun parantos kaliwat, telepon anyar nganggo layar gedé kalayan langkung seueur fitur sapertos koneksi internét, kaméra, gim ... dugi ka ayeuna anu ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun praktis sami sareng dina PC.

Anu éléh ageung éta ngalereskeun telepon, utamina kusabab biaya tinggi tina biaya bulanan, langkung awis tibatan telepon sélulér tapi henteu nganggo kagunaan anu ditawarkeunana ka kami. Nanging, operator parantos tiasa adaptasi sareng paménta pangguna sareng ngagentos garis tambaga tradisional darat ku ngahijikeun kana serat sareng garis ADSL.

Ieu parantos ngamungkinkeun harga pamayaran bulanan telepon parantos dikirangan jauh dina sababaraha taun ayeuna sareng ayeuna sacara gratis gratis upami urang nyewa sababaraha jasa sareng operator anu sami. Tapi naon anu lumangsung nepi ka landline?

Landlines parantos mekar sapertos telepon sélulér, sanaos ka tingkat anu langkung alit. Model landline anu urang mendakan ayeuna aranjeunna nawiskeun kami fitur anu sami sareng telepon sélulér munggaran: nirkabel, layar, buku kontak, log telepon sareng sakedik deui.

Kumaha nyauran ti landline sareng PC

landline nirkabel

Panasonic mangrupikeun salah sahiji pabrik anu nilai pangalusna pikeun duit Éta nawiskeun kami ayeuna dina dunya telepon anu tetep, pabrik anu nempatkeun dina jumlah anu seueur pikeun modél pikeun nyumponan kabutuhan sadaya pangguna.

Upami anjeun parantos gaduh telepon ti pabrik ieu atanapi badé mésér, maka kami bakal nunjukkeun kumaha anjeun tiasa nganggo Telepon tanpa kabel Panasonic atanapi ti pabrik sanésna, tina komputer anjeun, kumargi mérek pabrikanna henteu aya pangaruh.

Telepon Dialer Pro

léngkah pikeun nelepon ti landline sareng pc

Upami anjeun gaduh komputer nganggo sistem operasi Samaun, anjeun tiasa ngamangpaatkeun modem, alat anu dianggo dina jaman baheula pikeun nyambung ka internét sareng anu gaduh konéksi RJ-11 pikeun nyambungkeun saluran telepon di bumi urang pikeun ieu tibatan tradisional RJ-Opat. Lima, ngalangkungan aplikasi ngadamel telepon.

Jelas, modem peryogi aplikasi pikeun jalan. Dina hal ieu, urang nyarioskeun aplikasi Pencét, aplikasi anu tiasa dipendakan dina vérsi Windows dugi ka XP. Aplikasi ieu ngamungkinkeun kami nganggo PC siga anu darat tapi kalayan raos tiasa ngagunakeun headphone seumur hirup pikeun nelepon.

Aplikasi sanés anu ogé ngamungkinkeun kami nelepon ti PC kami ngamangpaatkeun modem anu nyambung kana garis bumi bumi urang nyaéta ngalangkungan aplikasi Telepon Dialer Pro, aplikasi anu cocog sareng Windows 10.

Ngaliwatan Skype kalayan nomer pasangan

Nelepon garis telepon tina Skype

Skype, anu ayeuna dipiboga ku Microsoft, nyaéta perusahaan munggaran anu ngaluncurkeun jasa atanapi nelepon ngalangkungan internét, layanan anu ngamungkinkeun anjeun nyauran pangguna sanés ngalangkungan internét sacara gratis. Skype sayogi pikeun Windows sareng macOS, Android, iOS, sareng Linux.

Nalika jasa ieu mekar, langkung saé anu ditambihkeun, sapertos kamungkinan kaitkeun nomer telepon sareng akun Skype kami. Kanggo naon ieu? Ieu ngamungkinkeun kami nelepon tina komputer kami kana telepon anu sanés nganggo nomer bumi atanapi telepon sélulér urang salaku idéntifikasi.

Salaku hasil tina évolusi Telepon VoIP di pasar urang tiasa mendakan telepon anu ngamungkinkeun urang nelepon langsung ngalangkungan internét ngamangpaatkeun téknologi ieu, jasa anu dianggo ku perusahaan ageung kusabab pangirangan biaya perkawis dibandingkeun sareng harga telepon ngalangkungan jalur darat.

Microsoft Phone Companion anjeun

Telepon ku telepon microsoft anjeun tina pc

Deui urang kedah nyarios tentang Microsoft kanggo nyarioskeun solusi na ngamungkinkeun urang nelepon ti komputer, sanaos dina hal ieu, éta henteu ngalangkungan jalur darat, tapi ngalangkungan telepon sélulér Android dikombinasikeun sareng komputer anu dikelola ku Windows.

Kuring ngobrolkeun aplikasi na Telepon anjeun ti Microsoft, aplikasi anu dipasang sacara asli di Janda 10 sareng éta anu nanggung jawab pikeun ngahubungkeun PC urang sareng smartphone pikeun tiasa nelepon langsung tina PC urang tanpa kedah berinteraksi sareng alat iraha waé.

Pikeun ngagunakeun aplikasi Telepon anjeun dina Windows 10 pikeun nelepon liwat telepon pinter Android, urang kedah masang aplikasi anu saluyu, aplikasi anu urang ogé tiasa unduh lengkep gratis.

Dina urutan nganggo aplikasi Windows, tim kami kedah dikelola ku Windows 10 sareng Pembaruan Méi 2019 dipasang. Upami anjeun sacara rutin ngamutahirkeun alat-alat anjeun, ieu sanés janten masalah pikeun nguntungkeun tina aplikasi hebat ieu ti Microsoft.

Komunikasi antara telepon sareng telepon pinter éta dilakukeun ngalangkungan Bluetooth, janten urang henteu kedah nganggo kabel telepon pinter urang. Aplikasi ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang nelepon sareng nampi telepon, tapi ogé ngamungkinkeun urang muka aplikasi anu parantos dipasang dina komputer sapertos WhatsApp, Instagram, Twitter atanapi bahkan gim, aplikasi email ...

Nelepon ti Mac

nelepon ti mac nganggo iphone

Dina bagian saencanna kuring parantos ngajelaskeun kumaha urang tiasa sambungkeun smartphone Android ka PC tiasa nelepon sauran tiasa nganggo aplikasi naon waé smartphone urang dina PC anu dikokolakeun ku Windows 10.

Aplikasi ieu ngan ukur sayogi pikeun Windows sareng Android, janten upami anjeun gaduh iPhone sareng PC, anjeun moal tiasa nganggo. Nanging, upami anjeun gaduh iPhone sareng Mac, anjeun tiasa ngamangpaatkeun integrasi asli yén ékosistem Apple nawiskeun kami tiasa nelepon ti Mac kami nganggo PC kami.

Hiji-hijina sarat pikeun integrasi ieu tiasa dianggo nyaéta kadua alat, boh Mac boh iPhone, aya hubunganana sareng ID anu sami ti Apple. Upami urang nyumponan sarat ieu, urang kedah aksés kana buku telepon Mac anjeun, pilih nomer telepon anu badé ditelepon sareng pencét ikon anu diwakilan ku telepon.

Sacara otomatis, iPhone bakal mimiti nelepon, nyaéta panggero anu tiasa urang jaga ngaliwatan Mac kami, Tanpa kedah berinteraksi langsung sareng iPhone urang iraha waé. Tapi, éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang nelepon, tapi urang ogé tiasa ngajawab telepon anu raoseun tina Mac urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.