Kumaha ngaunduh Absolut Drift Zen Edition gratis sareng salamina

Hanjakal Mutlak

Sakali deui, kami bakal nunjukkeun kumaha urang tiasa ngaunduh kaulinan anyar gratis sareng salamina ti Epic Games Store. Waktos Ieu ngeunaan kaulinan rag Hanjakal Mutlak, kaulinan anu gaduh harga biasa 9,99 euro tapi urang tiasa unduh ngan ukur 0 euro dugi ka 25 Pébruari.

Upami anjeun resep mobil, pastina anjeun parantos maénkeun drifting dina handphone anjeun dimana anjeun kedah nunjukkeun kamampuan nyetir anjeun. Kalayan Drift Mutlak, anjeun tiasa ngalaksanakeunana, tapi betah dumuk di payun komputer, gim anu henteu meryogikeun tim ageung pikeun ngaji, janten teu aya alesan pikeun henteu ngaunduh.

Numutkeun kana katerangan gim:

Pangalaman skidding sapertos anu sanés. Buka ti magang kana spesialis nalika anjeun ngasuh katerampilan anjeun dina dunya minimalis anu éndah. Nyorong diri kana wates sirkuit kumalayang sareng jalan gunung dugi ka ngawasaan seni kumalayang.

Salaku gim pangembang indie anu saé, musik dina kaulinan ieu hususna matak. Mutlak Drift Zen Edition nawiskeun ka urang langkung ti 3 jam musik éléktronik ku Nyte sareng C4I, musik anu bakal ngiringan sareng urang nalika urang nempatkeun katerampilan nyetir dugi ka wates.

Syarat Minimal Drift Mutlak

Sakumaha kuring parantos masihan koméntar di luhur, pikeun nampi gelar ieu, tim kami kedah dikelola sahenteuna ku Windows XP teras janten prosesor Intel core i3 2.2 GHz atanapi sarimbag dina AMD, 2 GB RAM sareng kartu grafik paling henteu 512 MB RAM, kalayan 2 GB disarankeun.

Ruangan hard disk anu diilikanna ngan ukur 350 MB. Kaulinan na dina basa Inggris, boh téks boh audioSanaos moal aya masalah pikeun gancang kéngingkeun judul ieu, anu upami éta kaitkeun kami, nawiskeun kami sajumlah hiburan jam.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.