Kumaha ngaunduh Elite Dangerous gratis sareng salamina

Elite Cilaka

Saminggu deui urang nyarioskeun judul anyar anu tiasa urang unduh gratis ngalangkungan Epic Games Store. Waktos Ieu urang ngobrol ngeunaan Milih Bahaya, kaulinan anu Harga biasa 23,99 euro di Epic Games Store tapi éta urang tiasa ngaunduh gratis dugi ka 26 Nopémber.

Elite Bahaya nyaéta a gim luar angkasa multiplayer anu lumangsung dina dunya terbuka. Ngawitan maén sareng kapal alit sareng sababaraha sks. Urang kedah ngalakukeun sadayana dina kakuatan urang pikeun kéngingkeun katerampilan, pangetahuan, sareng kabeungharan anu diperlukeun pikeun salamet dina galaksi sareng menonjol diantara anu pangsaéna.

Judul ieu mangrupikeun sekuel katilu pikeun Elite, judul anu neundeun landasan di 1984 nampilkeun petualangan dunya terbuka khusus, narasi konstan, sareng rekreasi komprehensif ngeunaan Bima Sakti.

Elite Cilaka lumangsung dina 400 milyar sistem bintang Bima Sakti. Bentang, médan astéroid, planét, bulan sareng liang hideung dihasilkeun dina judul ieu dina skala anu nyata, nyiptakeun lingkungan anu langkung ageung dina sajarah video games dina jenis kaulinan ieu.

Syarat ngabahayakeun Élit

Dina raraga mikaresep Elite Bahaya tim kami kedah dikelola sahenteuna pikeun prosésor 4-inti (henteu cocog sareng prosesor Core 2 Duo), disarankeun ku Intel Core i3 3770 atanapi AMD FX 4350.

Sedengkeun pikeun mémori, minimum pikeun tiasa mikaresep gim ieu nyaéta 6 GB, 8 GB disarankeun. Grafik minimum anu diperyogikeun nyaéta GTX 470 / AMD R7 240 janten GTX 770 atanapi R9 280X ti AMD anu disarankeun. Sora buruan dina basa Inggris sanaos téks na ditarjamahkeun kana basa Spanyol.

Dina raraga mikaresep judul ieu, akun Epic Games diperyogikeun, hal anu henteu masalah kusabab tiasa ngaunduh haratis anjeun peryogi akun dina platform ieu.

Elite Bahaya download gratis

Para download Elite Bahaya gratis sareng salamina, urang ngan kedah asup kana Epic Games Store (upami anjeun henteu dipasang di dieu diajarkeun kumaha ngalakukeunana).


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.