Kumaha cara ngaunduh Diantara AS pikeun Windows

Antawisna

Kacuali anjeun nyéépkeun 6 bulan terakhir dina handapeun batu, sakedik resep kaulinan vidéo, pastina anjeun terang diantara kami, kaulinan ti developer bebas anu parantos janten salah sahiji anu paling diawaskeun dina Twitch sareng sanaos saderhana kumaha, ngajadikeun sababaraha waktos anu pikaresepeun pisan.

Diantara Kami sayogi pikeun ios, Android sareng WindowsSalajengna, éta tiasa dicoo sasarengan ti platform anu béda, janten urang tiasa maénkeun sareng réréncangan ti PC urang sanaos aranjeunna nganggo versi gratis kanggo alat sélulér. Upami anjeun hoyong unduh Diantara Kami pikeun Windows maka kuring nunjukkeun pilihan anu sayogi.

Microsoft Store

Salami sababaraha dinten, Diantara Kami parantos sayogi di toko kaulinan sareng aplikasi Microsoft pikeun 3,99 euro, salaku tawaran bubuka. Tapi ogé, upami anjeun parantos ngontrak Xbox Game Pass, anjeun henteu kedah mésér éta ayeuna Éta kalebet kana langganan ieu.

nyeupan

Uap mangrupikeun platform beuli video game anu paling loba dianggo di dunya. Kaulinan ieu, kang sumping kana platform ieu di akhir taun 2018, ieu sayogi pikeun 3,99 euro.

Halaman wéb resmi

Pilihan séjén, sareng meureun éta kirang dianjurkeun, nyaéta mésér game langsung ngaliwatan halaman wéb pamekar. Nalika kuring nyebatkeun yén éta paling henteu disarankan, éta kusabab éta henteu tetep aya hubunganana sareng ID urang salamina, janten urang kedah nyimpen file anu tiasa dieksekusi sepanjang waktos.

Maén Diantara Urang di PC gratis

Pilihan anu sanés sareng éta henteu meryogikeun urang pikeun ngadamel inpéstasi moneter, ngalangkungan masang émulator Android dina PC urang sareng unduh aplikasi éta langsung ti Play Store. Perlu diinget yén vérsi pikeun ios ogé vérsi pikeun Android sayogi pikeun diunduh sacara gratis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.