Kumaha cara ngaunduh Facebook Messenger pikeun Windows 10

Facebook Rasul

Ayeuna, urang nganggo seueur aplikasi anu ngamungkinkeun kami nelepon video tina Windows PC kami, ngobrol, ngabagi file ... Di tempat damel, aplikasi anu paling sering dianggo nyaéta Skype sareng Zoom, nalika dina lapangan pribadi , hal éta éta ngagolkeun WhatsApp sareng Messenger, duanana tina Facebook.

Nelepon pidéo tina PC kami langkung raoseun tibatan nelepon tina telepon pinter atanapi tablet kami, kumargi kami henteu kedah milari dukungan kanggo tiasa nempatkeun alatna supados urang tiasa némbongan di tengah layar. Jeung peluncuran Facebook Messenger pikeun Windows, henteu masalah deui.

Desktop Utusan

Messenger sumping kana layar ageung. Messenger desktop pikeun MacOS sareng Windows aya di dieu. bit.ly/MessengerDesktop

Dipasang ku utusan dina Kemis, 2 April 2020

Aplikasi Messenger anyar pikeun Windows ngamungkinkeun kami ngalaksanakeun fungsi anu sami anu ayeuna urang laksanakeun kalayan alat urang, kalebet telepon pidéo, ngirim gambar sareng pidéo, ngagaduhan paguneman ... tapi anu pangpentingna, sadaya paguneman anu kami gaduh bakal sayogi dina sadaya alat, janten upami urang kedah kaluar iraha waé, urang tiasa teraskeun obrolan ti smartphone urang atanapi upami urang dugi ka bumi, urang hoyong ngajantenkeun paguneman kalayan nyaman di payuneun komputer urang.

Integrasi Windows 10 dipendakan dina kamungkinan tiasa ningali dina Live Tiles of Facebook Messenger upami urang ngagaduhan pesen anu badé dibaca. Tina aplikasi ieu, urang tiasa ngamangpaatkeun stiker, gifs sareng emotikon pikeun ngabandungan paguneman urang. Kami ogé tiasa nyiptakeun grup, milarian jalmi ... Numutkeun perusahaan, nalika nelepon pidéo, jumlah pangguna sareng teu terbatas ... Kuring henteu jelas pisan ngeunaan anu terakhir.

Facebook Messenger sayogi kanggo diunduh langsung ngalangkungan Windows Sotre, ku ngaklik ieu link. Ieu hiji-hijina cara anjeun tiasa masang aplikasi, janten waspada kana situs wéb anu sanés anu ngaku ngamungkinkeun anjeun ngaunduh aplikasi Messenger resmi pikeun Facebook.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.