Kumaha cara ngaunduh Oddworld gratis, gim platform, gratis salami 24 jam ka payun

Oddworld bébas

Sakumaha anu ku kuring diwartoskeun ka anjeun kamari, Epic Games masihkeun permainan unggal dinten dugi ka 31 Désémber, gim anu ngan ukur sayogi 24 jam. Kaulinan anu tiasa urang unduh dugi énjing jam 5 siang (waktos Spanyol) nyaéta Oddworld: New'n'Tasty, kaulinan platform anu gaduh harga biasa 15,99 euro, harga anu sami sareng dina Steam.

Oddworld: New'n'Tasty nyaéta a platform kaulinan dimana urang nempatkeun diri dina sapatu Abe, sareng saha urang kedah ngajajah reruntuhan kuno nyingkahan sato karnivora sareng kelompok penjaga mumusuhan dina versi anu diperbarui tina petualangan klasik Oddworld: Abe's Oddysee, judul anu dirilis dina 1997 sareng janten panglakuna.

Pikeun tiasa nampi judul ieu, tim kami kedah dikelola ku Windows 7 atanapi langkung luhur. Prosesor anu paling disarankeun nyaéta a Intel i3-3220 jam 3.3 Ghz, janten anu disarankeun ku Intel i5. RAM anu minimum sareng anu disarankeun nyaéta 4 GB sareng rohangan gudangna 10 GB. Sora gimna ngan ukur dina basa Inggris sareng téks dina basa Inggris, Perancis sareng Jérman, nanging, basana moal janten masalah pikeun nikmati judul hebat ieu.

Upami anjeun parantos sering resep kana kaulinan platform sareng anjeun sono yén jinis kaulinan ieu henteu langkung ayana di pasar, anjeun henteu kedah ngaleungitkeun kasempetan ieu, kasempetan anu anjeun ngan ukur tiasa ngamangpaatkeun, kuring ngulang deui, dugi ka 19 Désémber tabuh 5 sonten (waktos Spanyol).

Isukan ti 5 sonten, tina Windows News kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan pertandingan salajengna anu Epic Games bakal sayangkeun pikeun kami. Upami anjeun henteu acan mendakan naon anu anjeun resep, pastina salami ieu anjeun bakal mendakanana, tah anjeun kedah mampir kana tulisan ieu keur unduh sareng pasang Epic Games Store, Kusabab éta hiji-hijina cara pikeun ngamangpaatkeun panawaran ieu pikeun Natal.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.