Kumaha cara ngaunduh Kota: Skyline gratis sareng salamina

unduh kota Skylines gratis

Natal badé sumping sareng seueur toko video game online anu parantos nyiapkeun serangkaian tawaran pikeun ngarayakeun éta sasarengan. Jalma-jalma ti Epic Games parantos dianggo ti ayeuna dugi ka 31 Désémber rupa-rupa judul anu moal kami lasut.

Anu mimitina nyaéta Cities: Skyline, kaulinan anu tiasa urang unduh Dugi énjing, 18 Désémber tabuh 5 sonten (Waktos Spanyol), gim anu gaduh harga biasa 24,99 euro di Epic Games Store sareng 27,99 euro dina Steam.

Kota: Skyline urang tiasa nyarios yén éta téh évolusi tina 90an Palasik SimCity, nambihan unsur-unsur énggal anu ngamungkinkeun urang ngalaman pikagumbiraeun sareng kasusah nyieun sareng ngajaga kota dimana urang kedah ngalegaan jasa, kokotor, listrik ... nalika jalma-jalma énggal sumping di kota urang.

Upami anjeun resep judul ieu, anjeun tiasa ngagedekeun eusi anu aya di buruan ngalangkungan ekstensi Sayogi: Deluxe Edition, Country Road sareng Snofall, ékspansi anu ayeuna aya diskon 50%.

Kota: Syarat minimum Skyline

Dina raraga mikaresep Kota: Skyline, tim kami kedah dikelola ti Windows XP (sumuhun, Windows XP) 64-bit, Intel Core 2 Duo, 4 GB RAM, DirectX 9.0.c sareng kartu grafik kalayan mémori 512 MB (GTX 260 atanapi ATI Radeon HD 5670). Sadaya téks dina kaulinan sÉta ditarjamahkeun kana basa SpanyolHenteu kitu sorana, anu ngan ukur dina basa Inggris.

Dina raraga ngamangpaatkeun panawaran ieu, kitu anjeun ngan ukur kedah gaduh di tim anjeun el Installer Epic Kaulinan, aksés ka bagian Toko teras pencét kana Kota: Skylines. Émut, panawaran ieu ngan ukur aya dugi énjing jam 5 sonten (waktos Spanyol), kumargi dina waktos éta, Epic Games bakalan masihan judul anu sanés anu urang wartosan ku anjeun tina Windows News.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.