Kumaha cara ngaunduh Spotify pikeun Windows

Unduh Spotify

Kusabab diluncurkeun taun 2008, jasa musik streaming Spotify parantos tiasa ngahontal saku langkung ti 150 juta palanggan anu kedahna urang nambihan 150 juta pangguna deui vérsi gratis kalayan iklan. Kaseueuran kasuksésan anu dipiboga nyaéta kusabab kanyataan anu kantos aya sayogi dina sadaya platform.

Symbian, Windows Phone, BlackBerry OS, PlayStation, Xbos, iOS, Android, macOS, Linux, Windows, webOS, ChromeOS mangrupikeun sababaraha halsistem operasi dimana urang tiasa mendakan aplikasina tina jasa streaming musik Swédia ieu, Salaku tambahan, éta ogé sayogi dina Amazon Fire TV Sticks, dina pamaén Blu-Ray komo dina kaseueuran TV pinter.

Pikeun ngaunduh Spotify pikeun Windows 10 sareng vérsi Windows naon waé, kami ngan ukur kedah mencét link. Tautan ieu sacara otomatis ngarahkeun urang kana halaman wéb Spotify sareng kami ngan ukur kedah klik dina Download.

Teras kotak dialog bakal ngundang urang Simpen file di tim kami. Pencét Simpen file sareng atur jalur anu badé disimpen na. Upami anjeun henteu ngundang kami pikeun nyimpen file kana lokasi anu khusus, éta bakalan disimpen kana folder Undeuran.

Kumaha carana masang Spotify dina Windows

  • Pikeun masang Spotify dina Windows, urang kedah ngajalankeun program instalasi klik dua kali dina file ieu anu kami unduh (SpotifySetup.exe)
  • Teras, prosés instalasi badé dimimitian, prosés anu bakal lami sababaraha detik sareng dimana urang leres-leres teu aya hubunganana.
  • Sakali réngsé, aplikasi na bakal dibuka sareng urang kedah lebet sareng data akun kami dina raraga ngaksés jasa.
  • Tungtungna, Windows bakal nunjukkeun pesen anu ngundang urang masihan idin aplikasi pikeun Firewall ngamungkinkeun aksés aplikasi kana Internét. Urang kedah Ngidinan aksés kumargi sanésna, aplikasi moal ngagaduhan aksés kana internét sahingga, éta moal jalan.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.