Kumaha cara ngaunduh Deadlight: Director's Cut gratis sareng salamina

lampu sorot gratis

Upami urang nyarioskeun perkawis platform video game urang kedah nyarios ngeunaan Steam and Epic Games. Nanging, aranjeunna sanés hiji-hijina. GOG mangrupikeun platform anu sanés, platform anu ti jaman ka jaman pasihkeun sababaraha judul anu menarik, sapertos Désémber kamari, di mana aranjeunna masihan Metro: Lampu Tukang Redux.

Dugi ka payun March 22, GOG ngamungkinkeun sadaya pangguna gaduh akun dina platform ieu, download lengkep bebas Deadlight: Director's Cut. Kaulinan ieu ngagaduhan harga biasa 11,99 euro. Upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun panawaran, anjeun kedah lebet kana platform sareng nambihan kana akun anjeun.

Lampu latar ngajukeun a dunya apokaliptik didominasi ku zombie, Anu ngabasmi sadaya harepan pikeun ngahirupkeun deui manusa. Dina Deadlight kami nempatkeun diri dina sapatu Randall, protagonis tina pidéo pidéo ieu, anu kedah milarian kulawargana bari lumpat, nyumput sareng merjuangkeun mayit di dunya anu hancur.

Naon Deadlight nawiskeun kami

  • Ngaleungitkeun tatarucingan lingkungan sareng ngungkulan bahaya dina platformer anu tegang nalika anjeun nyobian tetep teu kahontal ku kalangkang.
  • Ngempur henteu angger waé jawabanana. Pikeun leres-leres salamet, anjeun kedah nganggo lingkungan pikeun nyusud, licik, sareng mamingan musuh kana jebakan. Meunteun unggal kaayaan pikeun ningkatkeun kasempetan anjeun salamet
  • Pendakan nasib kulawarga Randall Wayne dina usaha pikeun apokaliptik Seattle di 1986
  • Kontrol anu ningkat sareng animasi karakter anyar ngajantenkeun Randall langkung lincah sareng langkung gampang dikontrol ti saprak kantos.
  • Ngungkulan tantangan anu paling beurat ti Randall dina modeu "Survival Arena" anu énggal.

Sanaos audio na dina basa Inggris, sadaya téks judul ieu aya dina ditarjamahkeun kana basa Spanyol.

Pikeun tiasa nampi judul ieu, tim kami kedah dikelola ku Windows 7 atanapi langkung luhur, 2 GHz Intel Core 2.4 Duo, 2 GB RAM sareng 512 MB mémori grafik. Ku jalan kitu, éta cocog sareng Xbox controller.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.