Kumaha cara otomatis ngaktipkeun mode poék dina Windows 10

modeu poék otomatis

Windows 10 ngamungkinkeun urang pikeun toggle antara modeu poék sareng modeu lampu sacara manual, ka saluyukeun kana karesep atanapi selera khusus urang. Nanging, sareng henteu sapertos sistem operasi sanés anu tiasa diaktipkeun sareng dinonaktipkeun sacara otomatis, Windows 10 henteu nawiskeun kami pilihan ieu.

Kuring teu pati ngarti naha Windows 10 teu ngijinkeun kamampuan pikeun ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun modeu poék atanapi lampu, dumasar kana waktos atanapi lokasi anu khusus sahingga nalika poék, modeu poék diaktipkeun sareng dinonaktipkeun nalika subuh.

Dina waktos anu caket, sigana henteu sapertos budak lalaki Redmon maksudna pikeun nambihan fungsionalitas ieu, janten urang kapaksa, sakali deui, nganggo aplikasi ti pihak katilu, khususna aplikasi anu disebut Auto Dark Mode, aplikasi anu nawiskeun fungsi anu urang hoyongkeun aya dina Windows 10.

Auto Dark Mode mangrupikeun aplikasi anu gratis yén urang tiasa ngaunduh ti Repository aplikasi GitHub. Aplikasi ieu, anu dina waktos nyebarkeun tulisan ieu henteu ditarjamahkeun kana basa Spanyol, ngamungkinkeun urang program program modeu poék sareng modeu lampu di Windows 10.

modeu poék otomatis

Mode Gelap Otomatis, dipasang dina ménu mimiti saatos dipasang pikeun anu munggaran sareng ngonpigurasikeunana, janten unggal-unggal urang ngamimitian komputer, éta bakal ngajalankeun dina sistem supados modeu poék sareng lampu jalan sacara otomatis.

Pilihan konfigurasi ngamungkinkeun kami netepkeun jinis modeu anu hoyong dieksekusi, boh dina Windows 10 boh dina aplikasi, dina jadwal anu parantos ditangtoskeun, jadwal anu tiasa urang saluyukeun sareng matahari terbit sareng terbenam ku mariksa kotak Anggo Layanan Lokasi.

Pikeun ngaunduh aplikasi ieu, urang ngan kedah ngalangkungan link ieu ti GitHub.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.