Kumaha cara uninstall kaulinan tina Steam

nyeupan

Dina taun-taun ayeuna, toko permainan digital parantos janten metoda utama pikeun mésér kaulinan PC, trend anu akhir-akhir ieu pangguna konsol ogé nuturkeun sareng anu nyababkeun toko permainan video tradisional ngagaduhan masa depan anu poék pisan.

Salah sahiji platform anu pangkolotna, sareng anu paling terkenal, nyaéta Steam, platform permainan video Valve. Ngaliwatan aplikasi ieu urang tiasa mésér sareng masang sadaya kaulinan anu sayogi dina platform. Salaku tambahan, urang ogé gaduh kontrol total kana jumlah jam anu kami maénkeun, prestasi anu kahontal ...

Tina Windows News kami nyobian pikeun nginpokeun ka kami sacara rutin ngeunaan tawaran anu béda anu tiasa urang mendakan dina jinis platform ieu, sanaos Epic Games, salah sahiji anu langkung tawaran ditawarkeun sacara praktis unggal minggu, sanaos sanés ngan ukur hiji-hijina.

Nalika masang gim ngalangkungan platform ieu sareng diperyogikeun pikeun tiasa ngajalankeunana, upami urang hoyong ngaleungitkeun salah sahiji gim anu dipasang urang moal tiasa ngalaksanakeunana liwat windows, tapi urang kedah ngalaksanakeunana ngalangkungan aplikasi anu saluyu. Upami anjeun hoyong terang kumaha ngahapus kaulinan tina Steam, ieu sababaraha léngkah anu kedah dituturkeun:

Kumaha ngahapus kaulinan tina Steam

Copot pamasangan kaulinan tina Steam

  • Sakali urang parantos muka aplikasi, urang kedah aksés kana Biblioteca, bagian dimana sadaya kaulinan anu urang telah mésér dina platform ayana.
  • Teras, urang milih kaulinan anu urang hoyong uninstall sareng lebet kana kabayang gear aya di belah katuhu tombol Puter.
  • Diantara pilihan anu béda-béda anu urang mendakan dina roda roda gigi, urang kedah pencét Ngatur terus asup Cabut.

Gumantung kana jinis hard disk anu dikokolakeun ku tim kami (HDD atanapi SSD), prosés na tiasa nyandak tina sababaraha detik janten sababaraha menit. Sakali prosés na réngsé, jalan pintas dina desktop kami bakal ngaleungit sareng upami urang hoyong ulin deui, urang kedah masang deui.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.