Kumaha cara uninstall Cortana tina Windows 10

Cortana

Windows 10 asalna tina tangan Cortana, asistén virtual Windows, asistén anu nyandak namina tina Microsoft video games Halo. Nalika mangtaun-taun parantos kalangkung, pungsionalitas Cortana parantos ningkat, nanging, ti saprak Microsoft parantos mutuskeun henteu neraskeun kamekaranana sareng pokuskeun kana aplikasi anjeun.

Dina basa Spanyol hartosna yén Cortana moal nampi pungsionalitas anyar dina pembaruan salajengna anu Microsoft dileupaskeun kapayunna, janten, upami urang henteu nganggona dugi ka ayeuna, ayeuna mangrupikeun waktos anu goréng pikeun ngamimitian ngalaksanakeunanaKu alatan éta, langkung saé pikeun nganonaktipkeunana sareng ngajantenkeun ngaleungit tina Windows 10.

Ngaliwatan pilihan konfigurasi Windows, urang tiasa nyegah tina ngajalankeun nalika urang ngamimitian sistem, janten éta henteu mangaruhan waktos ngamimitian komputer urang sareng kami ogé nyegah éta ngonsumsi sumberdaya di tukang.

Hal kahiji anu kedah urang émut nyaéta kamungkinan tiasa uninstall Cortana dina Windows 10 éta ti ngawangun 2004. Upami anjeun hoyong terang naon ngawangun Windows 10 yén anjeun parantos dipasang dina komputer, anjeun kedah ngetik winver dina kotak téks Cortana.

Pupus Cortana dina Windows 10

Hal kahiji anu kedah urang lakukeun nyaéta ngajalankeun PowerShell salaku administrator (kami ngaksésna ngalangkungan kotak search Cortana sareng pencét katuhu pikeun ngajalankeunana salaku administrator). PowerShell, sapertos pendaptaran Windows, bahaya upami urang henteu ngalaksanakeun paréntah anu urang rinci ku leres.

Salajengna urang nyerat paréntah ieu tanpa tanda petik «Meunangkeun-AppxPackage -allusers Microsoft.549981C3F5F10 | Cabut-AppxPackage»

Sababaraha detik engké, garis paréntah bakal némbongan deui sareng Cortana parantos ditumpurkeun. Upami urang hoyong uih deui aktipkeun Cortana kami kedah angkat ka Microsoft Store, panggihan Cortana di toko sareng pasang deui saolah-olah éta aplikasi.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.