Kumaha carana unpin atanapi miceun item menu aksés gancang di Windows 10

Windows 10

Windows 10 diajar kumaha biasana urang damel di tim kami pikeun nawiskeun solusi masalah dunya munggaran anu urang nyanghareupan sadidinten. Paling dipikaresep, upami urang biasana damel sareng diréktori tangtu, urang parantos ngagaduhan tinimbangan atur aranjeunna dina ménu aksés gancang.

Menu aksés gancang ieu aya di sisi katuhu penjelajah, penjelajah anu kami aksés ti aplikasi mana waé nalika nyimpen file. Upami henteu, Windows 10 otomatis bakal jaga nambihan diréktori éta ka bagian aksés gancang, dina urutan gancang aksés éta (hampura kaleuleuwihi).

Ku cara anu pituin, Windows nawiskeun kami dina menu Access Quick dina komputer urang, aksés kana desktop, kana unduhan, dokumén, gambar ... Upami urang nganggo diréktori sanés sacara rutin, ogé bakal dipendakan dina bagian ieu, atanapi upami kami parantos nambihan sacara manual.

Nalika urang lirén ngagarap proyék atanapi padamelan, sigana moal aya deui anu raoseun pikeun ngajaga aksés gancang éta, aksés gancang anu ngan ukur hiji-hijina hal anu anjeun tiasa laksanakeun nyaéta butuh waktos pikeun milarian dimana urang leres-leres peryogiMaka, langkung saé éta dihapus.

Kumaha mupus folder Akses Gancang di Windows 10

Hapus folder Akses Gancang

Janten operasi anu aya hubunganana sareng struktur Windows Explorer, éta mangrupikeun prosedur anu saderhana éta bakal nyandak sababaraha detik nuturkeun léngkah anu kuring jéntrékeun di handap:

  • Kahiji, urang kedah muka Windows Explorer sareng buka jalan pintas anu hoyong dipupus ku urang.
  • Teras, urang pencét-katuhu dina diréktori éta sareng pilih Unpin tina Quick Access.

Upami urang ngagaduhan folder anu lepat sareng kami hoyong nambihan deui kana daptar folder Akses Gancang, kami ngan ukur kedah buka folder, pencét tombol katuhu sareng pilih Pin kana Quick Access.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.