Kumaha carana masang aplikasi anu saacanna kami mésér ti Microsoft Store

Microsoft Store

Kalayan munculna Microsoft Store, Microsoft ngenalkeun a cara anyar pikeun masang aplikasi dina komputer urang. Henteu ngan sadayana aplikasi leres-leres aman, sabab éta parantos ngalirkeun saringan Microsoft, tapi éta ogé dikaitkeun sareng ID kami, ID anu kami ngaitkeun akun Windows urang.

Kauntungan utama tina metode ieu, sami sareng anu urang tiasa mendakan duanana di Android Play Store sareng di Apple App Store sareng Mac App Store, nyaéta upami urang parantos mésér aplikasi, éta tetep aya hubunganana sareng komputer urang upami urang bakal tiasa ngaunduh éta dina komputer naon waé anu nganggo ID anu sami.

Ieu mangrupikeun kaunggulan penting nalika nganggo sababaraha komputer di bumi urang sareng sadayana sadayana pakait sareng ID anu sami, kusabab éta ngamungkinkeun urang masang aplikasi anu sami, naha dibayar atanapi gratis, dina sadaya tim éta tanpa kedah mayar deui.

Aplikasi ieu, urang tiasa ngahapus tina komputer naon waé pikeun ngahémat rohangan, sabab urang henteu nganggo deui atanapi kusabab henteu resep, tapi di Microsoft Store bakal salawasna dikaitkeun sareng ID urang, janten urang tiasa nga-instal deui éta tanpa masalah sakalian anu dipikahoyong sareng dina alat anu dipikahoyong, salami éta pakait sareng Microsoft ID urang.

  • Mimiti, sakali kami muka Microsoft Store, urang buka tilu poin sacara horisontal kapendak di pojok kanan luhur aplikasi, pas di sebelah kanan ikon avatar kami.
  • Dina menu turun-turun anu ditampilkeun, klik Perpustakaan.
  • Dihandap ieu bakal dipidangkeun sadaya aplikasi anu parantos kami pasang sakapeung dina komputer naon waé anu nganggo ID anu sami. Pikeun masang éta, urang kedah klik dina Pasang

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.