Kumaha kéngingkeun pitulung dina Windows 10

Windows nawiskeun anjeun dukungan nalika anjeun gaduh masalah

Hal anu biasa nalika urang gaduh masalah sareng komputer nyaéta naroskeun tulung ka babaturan, bahkan urang tiasa ngagoda pikeun nyandak éta ka spesialis komputer. Aya sababaraha kali urang teu nyaho kumaha carana ngajawab hiji hal Masalah Windows sarta kami balik kana internét. Tapi naon anu lumangsung lamun urang teu boga aksés internét atawa naon urang rék ngajawab hiji hal pisan husus tur teu aya dina jaringan? Ieu sababaraha indikasi supados ieu henteu kajantenan sareng anjeun tiasa ngalereskeun cacad ieu sacara efektif.

masalah basajan

Salah sahiji solusi panggancangna nyaéta ngalaksanakeun a pilarian toolbar. Ngaliwatan alat ieu nu mana wae komputer boga, anjeun tiasa manggihan aplikasi, file, Konfigurasi sarta pitulung ti Web. Pilih tautan kéngingkeun pitulung nalika anjeun dina Setélan pikeun neuleuman langkung seueur ngeunaan setélan anu anjeun anggo sareng milarian jawaban kana patarosan anjeun.

Anjeun panginten henteu ningali ku mata taranjang sareng masalahna henteu operasional. Pikeun aktipkeunana, urang kudu mencet jeung nahan (atawa-klik katuhu) dina taskbar tur pilih "Taskbar Setélan". Salajengna, urang kedah milih "Item" tina taskbar pikeun ngalegaan bagian teras aktipkeun tombol "Milarian".

F1: Akses kana Pitulung Gancang

Panginten jalan panggancangna sareng anu paling seueur pangguna dina sistem operasi parantos terang. Urang tiasa ngaksés bantosan gancang Windows 10 mencét kenop F1. Hatur nuhun kana éta kami bakal ngagaduhan pitulung dina prosés anu kami laksanakeun dina komputer, salian ti aplikasi anu aya dina sistem operasi. Urang bakal tiasa nganggo éta sareng sadayana, potong kompas saderhana ieu. Éta pasti cara anu saderhana pisan pikeun ngaksés éta. Nanging, nalika urang pencét konci F1, Edge bakal muka sacara standar dina komputer, nunjukkeun jalan pikeun ngalebetkeun dukungan.

Varian anu saacanna nyaéta pencét F1 nalika urang aya dina Google Chrome, dimana pitulung anu saluyu bakal kaluar. Perlu diingetkeun yén sajaba ti topik anu disarankeun, anjeun ogé tiasa naroskeun pitulung pribadi. Saolah-olah éta teu cukup, éta ogé boga a forum google chrome nu boga pamaké sarta collaborators utama.

Google Chrome nyadiakeun kami kalayan bantuan pikeun ngajawab masalah has tina browser ieu

Cortana

Wizard Windows 10 Éta tiasa mangpaat dina sagala jinis kaayaan. Urang sadayana terang yén urang tiasa ngandelkeun éta pikeun nambihan panginget, ngarékam acara, ngajadwalkeun, ngitung, ngaramal cuaca atanapi maén musik, diantara seueur anu sanésna. Jeung Cortana Urang bisa make paréntah sora atawa nulis dina bar teang nu urang boga di asisten, pikeun bisa ngakses bantuan ieu dina komputer. Urang ngingetan yén Cortana gampang pisan diaktipkeun dina Windows 10.

Lamun naon urang ngagunakeun éta bar teang éta di dinya, urang ngan kudu nulis rojongan pikeun eta. Salajengna, urang bakal ningali runtuyan pilihan dina daptar ceuk, nu masihan urang aksés ka rojongan sistem operasi, nu urang bisa ngajawab masalah urang boga. Janten anu kedah urang laksanakeun nyaéta ngaklik pilihan anu dipikaresep ku urang.

Panaliti kecap konci mangrupikeun panggampangna nalika anjeun aya masalah.

Rojongan Microsoft

Lamun ieu pilihan saméméhna teu ngayakinkeun urang, urang salawasna bisa langsung ngakses ka Dukungan téknis Microsoft. Kusabab pangrojong perusahaan ieu ngagaduhan halaman wéb dimana urang tiasa ngalaksanakeun sadaya patarosan anu urang gaduh, naha aya hubunganana sareng Windows 10 atanapi sababaraha aplikasi anu aya dina sistem. Janten éta bakal ngabantosan urang dina ngungkulan ieu dina sistem operasi.

Naha éta téh masalah jeung sistem operasi sorangan, atawa sababaraha produk Microsoft anu kami nganggo di dinya, eta kamungkinan pisan yén kami bakal manggihan solusi pikeun gagalna ceuk atanapi masalah anu urang gaduh di dinya. Salah sahiji kaunggulan hébat pilihan ieu nyaéta salian pituduh atanapi solusi anu disayogikeun ku Microsoft, aya a komunitas dina web.

Ku cara kieu, kalawan Rojongan Microsoft, urang tiasa ngalaan masalah urang ka pamaké, Kusabab eta kamungkinan yén aya batur anu geus atawa geus ngalaman masalah anu sarua. Janten aranjeunna tiasa masihan solusi anu paling cocog sareng kaayaan urang atanapi urang sorangan tiasa ngabantosan batur. Éta tiasa duanana sareng Windows 10 sareng sareng versi sistem operasi sateuacana.

Dukungan Microsoft mangrupikeun alat online anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajawab mamang sacara instan

Sakumaha anjeun parantos katingal, gumantung kana masalah atanapi parahna, kami bakal milih hiji atanapi anu sanés tina pilihan anu kami parantos nunjukkeun anjeun dina tulisan. Éta mangrupikeun masalah anu pribadi janten anjeun kedah janten anu mutuskeun mana anu pangsaéna. Naon Windows 10 parantos jelaskeun ka kami nyaéta yén éta ngagaduhan a rupa-rupa pilihan supados upami aya kagagalan anu teu disangka-sangka urang tiasa kaluar tina jalan tanpa nabrak liang anu mana waé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.