Kumaha carana mendakan MAC tina PC kami

Wifi

Upami anjeun parantos ngahontal tulisan ieu, panginten kusabab dua alesan: éta parantos narik perhatian anjeun kana kamungkinan teu cocog kana judul tulisan éta atanapi kusabab anjeun leres-leres terang naon anu kuring carioskeun sareng anjeun resep terang pelat lisénsi anjeun Kartu Wi-Fi. Mac nyaéta Plat lisénsi modem Wi-Fi.

Di sababaraha perusahaan, pikeun nyegah saha waé anu nyambung kana jaringan Wi-Fi, aranjeunna ngonpigurasikeun router / modem, sahingga ngan ukur komputer anu janten bagian tina kantor anu tiasa nyambung, ku cara kieu Aranjeunna nyegah pihak katilu anu terang kecap aksesna tina aksés sareng nginfeksi sadaya komputer.

Upami jaringan Wi-Fi dugi ka alat-alat anu dikenal ku router / modem, gunana terang kecap aksesna, sabab urang moal tiasa ngaksés jaringan, sahenteuna dugi ka daptar plat lisénsi router / modem, nyaéta diropéa pikeun kaasup alat-alat anyar. Nyaho Mac alat-alat urang sanés prosés anu saderhana pisan kanggo nyarios, kumargi sanés mangrupikeun inpormasi anu diperyogikeun pikeun konsultasi sacara berkala, sapertos naha status hubunganana, kualitas sinyalna ... Ieu cara pikeun terang MAC tina PC.

Via paréntah ajakan

Mac tina PC

Ieu metoda panggancangna sareng panggampangna pikeun terang pendaptaran tim kami.

  • Pikeun ngalakukeun ieu, urang kedah aksés paréntah langsung ngaliwatan paréntah CMD dina palang milarian Cortana.
  • Teras, urang kedah nyerat dina garis paréntah getmac
  • Dina baris kahiji, éta nunjukkeun kami MAC tina alat-alat kami, MAC anu diwangun ku 8 angka diwangun ku angka sareng huruf anu sok aya dina huruf kapital.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.