Kumaha carana nambihan akun email kana aplikasi Mail dina Windows 10

Ikon aplikasi mail Windows 10

Windows 10 nawiskeun ka kami aplikasi sacara asli pikeun tiasa mariksa email, pikeun dijagaan tina ancaman anu béda-béda dina internét, pikeun ngédit poto sareng bahkan pidéo, sareng anu sanésna. Windows 10 ngarilis desain anu mirip sareng anu tiasa urang mendakan dina Windows 8, tapi ningkat.

Salah sahiji kamajuan anu dipendakan dina aplikasi Mail, asli Windows 10 aplikasi anu urang tiasa parios akun email urang. Asalna, nalika urang masang Windows 10 pikeun pertama kalina, akun Microsoft anu kami anggo kalebet, tapi urang tiasa nambihan langkung seueur akun.

Tambihkeun akun email kana aplikasi Windows 10 Mail

Kumaha carana nambihan akun email kana aplikasi Windows 10 Mail

  • Sakali urang parantos muka aplikasi mail, urang kedah lebet kana kabayang gear anu urang mendakan di handapeun layar teras pencét éta.
  • Di sisi katuhu aplikasi, pilihan konfigurasi anu béda anu ditawarkeun ku aplikasi bakal ditingalikeun. Pikeun nambihan akun email anu anyar, urang kedah pencét Ngatur rekening.
  • Teras, pencét dina Tambahkeun akun.
  • Teras, urang kedah netepkeun jasa surat anu urang hoyong tambahkeun tina pilihan anu sanés:
    • Outlook / Live / Hotmail / MSN
    • kantor 365
    • Google
    • Yahoo
    • iCloud
    • Akun POP / IMAP anu sanés
    • Setélan canggih
  • Dina hal ieu, urang badé nyiapkeun akun Yahoo (léngkah-léngkah pikeun tambahkeun akun Gmail, anjeun tiasa mendakan aranjeunna dina tulisan séjén ieu)
  • Teras, urang kedah lebetkeun akun email Yahoo kami terus pencét salajengna.
  • Teras bakal naroskeun kecap akses ka kami tina akun kami. Pencét salajengna.
  • Jandéla salajengna, Surat bakal naros ka kami idin pikeun ngakses kadua akun Yahoo kami, sapertos kontak, almenak sareng profil.

Urang kedah ngantep aksés kana data ieu, kumargi kitu urang moal tiasa ngaksés akun Yahoo urang tina aplikasi Windows 10 Mail.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.