Kumaha carana nambihan emoji sareng kaomojis dina Windows

kaomojis dina Windows

Nalika ngeunaan ngahususkeun pesen anu urang kirimkeun ngalangkungan jaringan sosial atanapi aplikasi olahtalatah, urang tiasa nganggo emojis (dikenal lega di panjuru dunya), mindahkeun file GIFs jeung kaomoji utamina.

Upami anjeun nyéépkeun seueur jam payuneun komputer, panginten panginten mundur ka tukangeun smartphone anjeun Sareng berkat aplikasi anu béda-béda aya di pasar, anjeun ngatur bewara anu anjeun tampi komo ngabales éta.

Upami anjeun biasana nganggo emoji atanapi simbol anu sanés sapertos kaomojis, anjeun kedah terang yén anjeun tiasa ngagunakeunana tanpa aya masalah, tanpa kedah masang aplikasi ti pihak katilu, ogé pikeun nyalin sareng nempelkeun simbol anu anjeun badé anggo.

Pikeun nganggo daptar emojis, kaomojis sareng simbul langsung ngalangkungan komputer urang anu didamel ku Windows, anjeun kedah aksés kana menu anu ngambang dimana aranjeunna nganggo kombinasi konci Tombol Windows +. (titik).

Pencét kana kombinasi konci ieu bakal nembongkeun jandéla anu ngambang di gigireun kursor sareng emojis, kaomojis sareng simbol sayogi mandiri. Pikeun ngagunakeunana, urang ngan ukur kedah mencét kana anu hoyong dianggo.

Jumlah emoji anu aya ngan ukur tumuh unggal Microsoft ngamutahirkeun tambahan anyar anu Unicode lakukeunJanten upami anjeun masih henteu mendakan salah sahiji emoji pangénggalna anu paling anjeun anggo, éta masalah ngantosan dugi ka pembaruan salajengna.

Di Microsoft Store urang tiasa mendakan aplikasi anu béda anu nawiskeun ka urang emoji anu sami, aplikasi sagemblengna expendable kumargi Windows nawiskeun aranjeunna ka urang asli.


Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.