Kumaha carana nambihan font kana Word

Masang font dina Word

Windows nempatkeun kana pembuangan urang langkung ti 200 font anu béda anu tiasa urang ngaropea dokumén kami maksimal, sabab éta sanés ngan ukur hurup hurupna, tapi ogé sababaraha diantarana aranjeunna nawiskeun kami simbol, Anu nyingkahan urang kedah nganggo gambar pikeun ngalengkepan dokumén urang.

Sadaya perusahaan ageung nganggo font anu sanés, naha éta Microsoft, Facebook, Twitter, Apple ... Font anu aranjeunna anggo éksklusif sareng urang moal pernah mendakanana dina Windows. Nanging, hatur nuhun ka komunitas anu tanggung jawab nyiptakeunana, urang tiasa unduh aranjeunna sareng anggo na dina Word atanapi aplikasi sanés.

Hal kahiji anu kedah diémutan nalika masang font kanggo dianggo dina Word nyaéta éta urang moal tiasa masang aranjeunna langsung dina Word, tapi urang kedah masangna dina Windows, sahingga ku cara kieu, sadaya aplikasi anu aya dina komputer urang, tiasa ngagaduhan aksés kana éta.

Masang font dina Word

Nalika dipasang dina Windows, salian Word, Excel sareng PowerPoint, aplikasi sanés sapertos Photoshop, ogé bakal tiasa ngaaksésna. Kumaha kuring masangkeun fon dina Windows? Upami anjeun hoyong terang prosésna, kuring ngajak anjeun teraskeun maca.

  • Upami urang parantos ngaunduh font anu urang pilari (DaFont mangrupikeun halaman wéb anu pikaresepeun dimana urang tiasa ngaunduh sajumlah ageung sumber), urang kedah ngaleupaskeun zip na nomeran file .odt, file anu kalebet font anu urang badé pasang.
  • Teras, urang kedah aksés kana Diréktori font ayana di jero folder Windows. Pikeun ngaksésna, urang kedah muka Windows Explorer, pencét dina drive C sareng aksés kana Windows> Font diréktori.
  • Tungtungna, urang ngan kedah sered font anu parantos kami unduh kana diréktori fon Windows

Ti saprak ayeuna, urang tiasa anggo font énggal dina Word sareng aplikasi sanés anu dipasang di tim kami. Trik ieu valid pikeun vérsi Windows tina Windows XP, salami éta surat anu kami unduh ditampi ku komputer.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.