Kumaha carana nambihan pidéo YouTube kana PowerPoint

video youtube di Powerpoint

Teu aya anu tiasa ragu yén PowerPoint ayeuna, aplikasi anu pangsaéna pikeun nyiptakeun presentasiInteraktif atanapi henteu, pikeun anu parantos di pasar langkung ti 20 taun. Jumlah pilihan anu urang sayogi dina PowerPoint saé pisan anu seueur pangguna henteu sadar kana poténsialna lengkep.

Dinten ieu kami nuju nyarioskeun fungsi anu anjeun panginten henteu terang: tambahkeun pidéo pikeun presentasi. Sakumaha anu kuring sebatkeun dina paragrap sateuacanna, PowerPoint ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun presentasi interaktif, pikeun nunjukkeun urang hiji inpormasi atanapi anu sanés numutkeun kabutuhan pangguna, saolah-olah éta buku interaktif.

Lebetkeun pidéo YouTube kana PowerPoint Mangrupikeun prosés anu gancang sareng saderhana anu henteu meryogikeun pangetahuan naon-naon dina pangguna, janten sanaos anjeun parantos ngamimitian kenal sareng aplikasi, anjeun moal ngagaduhan masalah nuturkeun léngkah-léngkah anu kuring jéntrékeun di handap:

video youtube di Powerpoint

  • Sakali kami parantos muka PowerPoint, kami muka file dimana urang hoyong nambihan pidéo na.
  • Teras, urang angkat ka slide dimana pidéo na jalan.
  • Teras, urang pencét dina kasét ngasupkeunDina pilihan nu Pidéo - Pidéo online.
  • Tungtungna, urang ngan kedah témpél alamat pidéo na ti YouTube. Urang ogé tiasa nganggo platform anu sanés sapertos Vimeo, Stream atanapi SlideShare.

Perhatoskeun yén éta mangrupikeun pidéo YouTube (atanapi platform anu sanés anu cocog), pikeun ningali presentasi ieu, anjeun peryogi sambungan internétupami teu kitu pidéo na moal sayogi.

Lebetkeun pidéo dina PowerPoint

Dina jenis kasus ieu, hiji-hijina jalan sésana nyaéta ngadownload pidéo sareng lebetkeun kana PowerPoint. Masalahna nyaéta ukuran pidéo bakal luhur pisan sareng bakal hésé ngabagi éta ngalangkungan email, nalika unggah kana awan hiji-hijina pilihan anu bakal urang tinggalkeun.

Langkung tutorial PowerPoint


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.