Kumaha carana nambihan slide anyar kana presentasi PowerPoint

Microsoft PowerPoint

Tambahkeun slide anyar ka PowerPoint ngamungkinkeun urang pikeun nambihan kontén énggal dina kaunggulan par aplikasi pikeun nyiptakeun presentasi, presentasi dimana urang tiasa nambihan pidéo YouTube, gambar, tabel sareng jinis eusi sanésna pikeun engké ngadamel pidéo pikeun dibagi.

Salaku tambahan, urang tiasa ogé tambahkeun musik latar anu ngahirupkeun presentasi. Sakumaha urang tiasa tingali, jumlah pilihan anu ditawarkeun ku PowerPoint sacara praktis teu terbatas, imajinasi urang janten watesna, tapi urang bakal ngalaman masalah anu nyimpang tina subjek.

Ieu léngkah pikeun nuturkeun pikeun nambihan slide anyar kana presentasi PowerPoint anjeun.

tambahkeun slide powerpoint

  • Sakali kami parantos muka presentasi dimana kami hoyong nambihan slide anyar, kami nempatkeun beurit dina slide sateuacanna.
  • Teras, pasang beurit dina slide éta, pencét dina tombol mouse katuhu sareng pilih Géser anyar.

Slide anyar bakal ditambihan saatos anu sateuacanna sareng bakal ditingalikeun dina warna bodas. Upami urang hoyong nganggo salah sahiji témplat aya atanapi desain anu sami sareng anu sateuacanna urang bakal pilih Geser duplikat tibatan slide Anyar.

Hapus slide di PowerPoint

Upami urang parantos kaleungitan ramo dina nambihan slide anyar, urang tiasa sacara gampang miceunana ku cara nempatkeun beurit dina slide anu bakal dihapus, pencét tombol mouse katuhu sareng pilih mindahkeun tina menu kontéks.

Ngarobih urutan poto dina PowerPoint

Nyortir slide anu bénten-bénten anu kami ciptakeun dina dokumén PowerPoint sagampang tina ngaklik slide anu urang hoyong pindahkeun seret kana posisi anu dipikahoyong.

Transisi anu kami parantos tiasa netepkeun bakal tetep, hal anu urang kedah diperhatoskeun upami urang hoyong nganggo transisi anu sanés pikeun bagéan anu sanés anu tiasa janten bagian tina presentasi.

Langkung tutorial PowerPoint


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.